Τελευταία νέα
ΑρχικήΣτήλεςΠαρουσίασηΗ μαγεία των γεύσεων των καταστημάτων Hans & Gretel

Η μαγεία των γεύσεων των καταστημάτων Hans & Gretel

Σήμερα το δίκτυο των καταστημάτων να αριθμεί τα 15 καταστήματα σε Ελλάδα και εξωτερικό, με προγραμματισμό το άνοιγμα και νέων καταστημάτων.

Το “ταξίδι” των καταστημάτων Hans and Gretel ξεκίνησε από την Αδριανού 48 στο Μοναστηράκι το 2017, ζωντανεύοντας το γνωστό παραμύθι των αδελφών Grimm και χαρίζοντας γλυκιές απολαύσεις στα παιδιά, αλλά και σε όσους αισθάνονται παιδιά.

To Hans & Gretel έχει κατακτήσει την πρώτη θέση στις προτιμήσεις μικρών και μεγάλων ως αποτέλεσμα σήμερα το δίκτυο των καταστημάτων να αριθμεί τα 15 καταστήματα σε Ελλάδα και εξωτερικό, με προγραμματισμό το άνοιγμα και νέων καταστημάτων.

Περνώντας την πόρτα του θα ανακαλύψεις αμέτρητα είδη καραμέλας και ζαχαρωτών, 9 υπέροχες γεύσεις γρανίτας (Slush), διαχρονικό μαλλί της γριάς, (Cotton candy), βάφλες που τυλίγονται σαν χωνάκι (bubble waffle) και μέσα τους αγκαλιάζουν παγωτό μηχανής ή φρέσκο χειροποίητο Artisan gelato (13 γεύσεις) και το περίφημο “chimney cake” πασπαλισμένο με ζάχαρι και κανέλα. Ο παραμυθένιος κόσμος του Hans & Gretel είναι η πύλη για το πιο ζαχαρένιο ταξίδι της γεύσης! Τα ταξίδια προς την απόλαυση δε σταματούν ποτέ και συνεχίζονται για ακόμα περισσότερες γευστικές προτάσεις. Ειδικά για ειδικές εποχιακούς εορτασμούς όπως το Halloween θα σας περιμένουν λαχταριστά ζαχαρωτά και γλειφιτζούρια ειδικά για την περίσταση.

Γευτείτε τα πιο λαχταριστά ζαχαρωτά και φωτογραφηθείτε με τη γλυκιά μάγισσα Έμιλυ και τους ανθρώπους του Hans & Gretel με τις παραμυθένιες φορεσιές!

Δίκτυο καταστημάτων: Αθήνα κέντρο (Μοναστηράκι), Μαρούσι (Golden Hall), Σπάτα (Smart Park), Πειραιάς, Καλλιθέα, Κέρκυρα, Κρήτη (Ηράκλειο, Ρέθυμνο), Λάρισα, Κύπρο (Λευκωσία, Λάρνακα, Λεμεσό, Πρωταρά) Γερμανία (Ντίσελντορφ) και Ηνωμένο Βασίλειο (Λονδίνο).

Coming soon: περισσότερα καταστήματα σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

19/03/2024
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024