Τελευταία νέα
ΑρχικήΣτήλεςΠαρουσίασηHotel Aggelos στον Αγ. Ανδρέα Μεσσηνίας

Hotel Aggelos στον Αγ. Ανδρέα Μεσσηνίας

Το ξενοδοχείο ΑΓΓΕΛΟΣ βρίσκεται μέσα σε ένα καταπράσινο κτήμα 4 στρεμμάτων, γεμάτο οπωροφόρα δέντρα της Μεσσηνιακής γης (πορτοκαλιές, ελιές, μανταρινιές, βερυκοκιές) πάνω στην παραλία με άμεση και ασφαλή πρόσβαση στην θάλασσα. Ιδανική τοποθεσία για μικρούς και μεγάλους με μοναδική θέα στον Μεσσηνιακό κόλπο, την Καλαμάτα ως την Κορώνη και την οροσειρά του Ταϋγέτου.

Το ξενοδοχείο ΑΓΓΕΛΟΣ βρίσκεται στον παραθαλάσσιο οικισμό του Αγίου Ανδρέα ο οποίος απέχει 38 χλμ., από την Καλαμάτα, 26 χλμ. από το διεθνές αεροδρόμιο της Καλαμάτας και 12 χλμ. από την τουριστική περιοχή της Κορώνης. Προσφέρει οικογενειακές διακοπές σε ένα ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον.

Το συγκρότημα ΑΓΓΕΛΟΣ είναι ένα κλασικού τύπου ξενοδοχείο και αποτελείται από δύο διόροφα κτίρια με 13 δωμάτια το κάθε κτίριο συνολικά 70 κλινών,τα οποία μπορούν να φιλοξενήσουν από 2 εως 4 άτομα. Ανάμεσα στο δύο κτίρια υπάρχει πλακόστρωτη αυλή, όπου μπορούν να παίζουν με ασφάλεια τα παιδιά και η οποία καταλήγει στην παραλία.

Το ξενοδοχείο παρέχει ανοιχτό πάρκινγκ, παιδική χαρά για τους μικρούς μας φίλους, κλειστό χώρο για πιγκ-πογκ, ποδήλατα προς ενοικίαση, εστιατόριο, καφέ-μπαρ με δροσερά coctail, καθώς και δωρεάν ξαπλώστρες και ομπρέλλες στην παραλία. Υπάρχει ένας ζεστός χώρος υποδοχής όπου σερβίρεται και το πρωινό του ξενοδοχείου σε μπουφέ με καθιστικό, βιβλιοθήκη και τηλεόραση. Η ρεσεψιόν του ξενοδοχείου λειτουργεί 16 ώρες με γραμματειακή υποστήριξη, φαξ, φωτοτυπικό και υπολογιστή on request. Διαθέτουμε χώρο φύλαξης αποσκευών. Υπάρχει επίσης δυνατότητα μεταφοράς από και προς το αεροδρόμιο της Καλαμάτας με χρέωση. Σε όλες τις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου υπάρχει δωρεάν ασύρματο Internet.

Όλα τα δωμάτιά μας είναι πλήρως ανακαινισμένα με γήινους χρωματισμούς, μερικά από αυτά έχουν μίνιμαλ – μοντέρνα διακόσμηση και άλλα κλασική παραδοσιακή. Υπάρχουν δίκλινα, τρίκλινα και τετράκλινα δωμάτια. Τα δίκλινα δωμάτια βρίσκονται στον 1ο όροφο, διαθέτουν ένα διπλό κρεβάτι ή δύο μονά και ιδιωτικό μπαλκόνι με θέα στην θάλασσα. Τα τρίκλινα δωμάτια, τα οποία βρίσκονται στο ισόγειο ή στον 1ο όροφο, μπορεί να είναι μονόχωρα ή δίχωρα με θέα στον κήπο ή τη θάλασσα. Διαθέτουν ένα διπλό κρεβάτι και ένα μονό ή τρία μονά. Τα τετράκλινα δωμάτια ή οικογενειακά βρίσκονται στον 1ο όροφο ή στο ισόγειο με θέα θάλασσα ή κήπο και είναι όλα δίχωρα. Έχουν διπλό κρεβάτι και δύο μονά.

Εντός του ξενοδοχείου μας λειτουργεί το εστιατόριό μας σε έναν καλαίσθητο χώρο με ομπρέλες πάνω στην θάλασσα. Μπορείτε να δοκιμάσετε ελληνική παραδοσιακή κουζίνα με γευστικά πιάτα μαγειρεμένα μόνο με τοπικά προιόντα, φρέσκα ψάρια από τους ψαράδες του χωριού μας και έξτρα παρθένο ελαιόλαδο παραγωγής μας. Οι συνταγές μας είναι επιλεγμένες με πολύ μεράκι και πίστη στην ελληνική γαστρονομική μας παράδοση. Τα κρασιά που συνοδεύουν τα γεύματα είναι από οινοποιούς της περιοχής μας.

Το πρωινό μας μπορείτε να το απολαύσετε στον ίδιο χώρο το οποίο προσφέρεται στον χώρο υποδοχής σε μπουφέ. Ολα τα εδέσματα είναι χειροποίητα, όπως σπιτικές μαρμελάδες, πίττες σπιτικές, σπιτικά γλυκά και φρεσκοστυμμένοι χυμοί φρούτων. Στο καφέ μπαρ “ΕΙΡΗΝΗ” μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ σας, το coctail σας, το παγωτό σας ακούγοντας υπέροχη μουσική και ρεμβάζοντας το απέραντο γαλάζιο καθισμένοι στις μαξιλάρες της παραλίας μας. 

Ο Άγιος Ανδρέας όπου βρίσκεται το ξενοδοχείο, είναι ένα γραφικό ψαροχώρι με ένα υπέροχο λιμανάκι όπου δένουν αλιευτικά και εκδρομικά σκάφη. Απέχει 38 χλμ. από την πόλη της Καλαμάτας και παρουσιάζει αλματώδη τουριστική ανάπτυξη. Έχει εξελιχθεί σε ένα ιδιαίτερο τουριστικό κέντρο με καλή υποδομή σε καταλύματα, ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα δωμάτια και με πολλές δυνατότητες αναψυχής, διασκέδασης και καλό φαγητό. Κολυμπήστε στην οργανωμένη παραλία του χωριού και απολαύστε τα κρυστάλλινα νερά του. Το χωριό μας απέχει μόλις μισή ώρα από το πανέμορφο Πολυλίμνιο, ένα σύμπλεγμα με ανισόπεδες λίμνες μέσα σε οργιάζουσα φύση ιδανική τοποθεσία για πεζοπορία και κολύμπι.

Hotel Aggelos
Άγιος Ανδρέας, 24010, Μεσσηνία, Ελλάδα
Τηλ.: 27250 31268
Fax: 27250 31368
Website: https://www.aggeloshotel.com
Email: info@aggeloshotel.com

 

 

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024
08/03/2024