Τελευταία νέα
ΑρχικήΣτήλεςΣυνέντευξηΑ. Παπαθεοδώρου (Ελληνική Αεροπορική Ένωση): 'Η ευρωπαϊκή προσέγγιση των αεροπορικών πραγμάτων είναι κατακερματισμένη'

Α. Παπαθεοδώρου (Ελληνική Αεροπορική Ένωση): 'Η ευρωπαϊκή προσέγγιση των αεροπορικών πραγμάτων είναι κατακερματισμένη'

Ο κ. Ανδρέας Παπαθεοδώρου, καθηγητής Βιομηχανικής και Χωρικής Οικονομικής, στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου και πρόεδρος της Ελληνικής Αεροπορικής Ένωσης, μιλά στο TravelDailyNews για το τι ισχύει σήμερα στις αεροπορικές μετακινήσεις για Έλληνες και ξένους επιβάτες και πως η ΕΕ πρέπει να λήξει την ασάφεια που επικρατεί στις αερομεταφορές.

Ο κ. Ανδρέας Παπαθεοδώρου, καθηγητής Βιομηχανικής και Χωρικής Οικονομικής με έμφαση στον Τουρισμό στο Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου, και πρόεδρος της Ελληνικής Αεροπορικής Ένωσης, απαντά στις ακόλουθες ερωτήσεις:

  • Τι ισχύει αυτήν τη στιγμή στις αεροπορικές μεταφορές των Ελλήνων και των ξένων επιβατών προς τη χώρα μας;
  • Τί ζητούν οι αεροπορικές εταιρείες;
  • Βρισκόμενοι στην περίοδο των εμβολιασμών, οι αεροπορικές εταιρείες έχουν ανακοινώσει αν θα ζητούν απόδειξη εμβολιαστούν ή θα έχουν διαφορετική στάση απέναντι στους εμβολιασμένους και μη εμβολιασμένους επιβάτες;

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024
08/03/2024