Τελευταία νέα
ΑρχικήΣτήλεςΠαρουσίασηAtlantica Eleon Grand Resort & Spa στην Ζάκυνθο

Atlantica Eleon Grand Resort & Spa στην Ζάκυνθο

Το Atlantica Eleon Grand Resort & Spa είναι ένα βραβευμένο θέρετρο διακοπών. Βρίσκεται σε μια όμορφη τοποθεσία στη γραφική ακτή του Τραγάκι, στο ανατολικό τμήμα της Ζακύνθου με τα κρυστάλλινα νερά του Ιονίου να βρέχουν την αμμώδη παραλία.

Οι παραδεισένιες παραλίες, τα σμαραγδένια νερά, η κοσμοπολίτικη διασκέδαση, η νόστιμη τοπική κουζίνα, τα χωριά, οι δραστηριότητες, τα φεστιβάλ και οι εκθέσεις είναι μόνο μερικά πράγματα που μπορείτε να ζήσετε σε αυτόν τον αναμφισβήτητα τέλειο προορισμό με την εγγυημένη αξέχαστη φιλοξενία.
Καλώς ήρθατε στη Ζάκυνθο, καλώς ήρθατε στο Atlantica Eleon Grand Resort & Spa.
Το ξενοδοχείο διαθέτει όλες τις παροχές για τις τέλειες διακοπές και παρόλο που είναι ένα πολυτελές παραλιακό θέρετρο, βρίσκεται μέσα σε ένα γραφικό αγρόκτημα 41.000 τ.μ. γεμάτο ελιές.
Τα δωμάτια εδώ έχουν μια χαλαρή αίσθηση χωρίς συμβιβασμούς στην πολυτέλεια. Προσφέρονται μια ποικιλία τύπων δωματίων για να ταιριάζουν σε όλες τις επιθυμίες. Αν η χαλάρωση είναι προτεραιότητά σας, επισκεφθείτε το εσωτερικό spa και νιώστε την αναζωογόνηση που παρέχουν οι υπέροχες θεραπείες μας.
Μαζί με τις πολυτελείς ανέσεις, φροντίζουμε όλες οι εγκαταστάσεις και οι υπηρεσίες μας να είναι φιλικές προς το περιβάλλον, αφού πρωταρχικός στόχος μας είναι να προστατεύσουμε και να ενισχύσουμε τον φυσικό πλούτο του νησιού, όπως αποδεικνύεται από τα βραβεία μας Green Key, Gold Travelife, Γαλάζια Σημαία, Hikers Friendly Hotels Platinum και το Bike Friendly Hotel.
Στο ξενοδοχείο μας εφαρμόζουμε απλές πρακτικές για τη μείωση των ενεργειακών απωλειών, την εξοικονόμηση υδάτινων πόρων, τη διαχείριση αποβλήτων, την ευαισθητοποίηση για την προστασία του περιβάλλοντος. Ο τρόπος λειτουργίας μας είναι πιστοποιημένος με ISO14001, ISO9001 και ISO22000, αποδεικνύοντας τα υψηλά πρότυπα υπηρεσιών που παρέχουμε στους επισκέπτες μας.
Η ποδηλασία είναι ένας από τους πιο υγιεινούς και πιο συναρπαστικούς τρόπους για να ανακαλύψετε το νησί της Ζακύνθου και τις κρυμμένες ομορφιές του, που δεν είναι γνωστές στο ευρύ κοινό. Όλο το προσωπικό μας μπορεί να σας δώσει χρήσιμες πληροφορίες για διαδρομές, ενοικίαση ποδηλάτων, χάρτες και ό,τι μπορεί να χρειαστεί για να έχετε μια τέλεια ποδηλατική εμπειρία.

Atlantica Eleon Grand Resort & Spa
Τραγάκι, 29100, Ζάκυνθος, Ελλάδα
Τηλ.: 26950 65245-7
 
        
Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024
08/03/2024