Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

WEBINAR: Η συνταγή για να αυξήσετε τα έσοδά σας με τη χρήση των digital εργαλείων

15 Ιανουάριος 2021, 15:46

Στην εποχή των έντονων μεταπτώσεων και ριζικών ανακατατάξεων - πανδημία, χρεοκοπίες tour operators, αλλαγή του τρόπου που κλείνουν πλέον οι ταξιδιώτες τις διακοπές τους, εντεινόμενος ανταγωνισμός τιμών κοκ. - στην Ελλάδα τα ξενοδοχεία οφείλουν να έχουν σωστή στρατηγική διαδικτυακή παρουσία ώστε να αυξήσουν τα έσοδά τους και τις απευθείας κρατήσεις και να διασφαλίσουν την βιωσιμότητά τους.


Το TravelDailyNews παρουσιάζει ένα ακόμα webinar που διεξάγεται στις 4 και 5 Φεβρουαρίου 2021.

 
TravelDailyNews Hospitality Webinars
Η συνταγή για να αυξήσετε τα έσοδά σας με τη χρήση των digital εργαλείων
 
4 και 5 Φεβρουαρίου 2021 (14:00 - 18:00)
 
Κύριος εισηγητής:
Φώτης Μπουτσάκης
Ιδρυτής της Marketup Greece - SEO Manager - Digital Marketer
 
Guest Speaker:
Γιάννης Δεβελέκος 
Google Ads Expert / Google Ads Instructor
 
 
Στην εποχή των έντονων μεταπτώσεων και ριζικών ανακατατάξεων - πανδημία, χρεοκοπίες tour operators, αλλαγή του τρόπου που κλείνουν πλέον οι ταξιδιώτες τις διακοπές τους, εντεινόμενος ανταγωνισμός τιμών κοκ. - στην Ελλάδα τα ξενοδοχεία οφείλουν να έχουν σωστή στρατηγική διαδικτυακή παρουσία ώστε να αυξήσουν τα έσοδά τους και τις απευθείας κρατήσεις και να διασφαλίσουν την βιωσιμότητά τους. 
 
Όσα ξενοδοχεία ασχολήθηκαν με την online παρουσία τους αξιοποιώντας εργαλεία προβολής, κατάφεραν να αυξήσουν τα έσοδά τους και να μειώσουν την εξάρτησή τους από τα κανάλια διανομής ακόμη και το 2020 εν μέσω πανδημίας. 
 
Στο σεμινάριο θα εξηγηθεί η σημαντικότητα της ιστοσελίδας του ξενοδοχείου, πως πρέπει να είναι η ιστοσελίδα που θα μας φέρει απευθείας κρατήσεις, το σύστημα κρατήσεων και γιατί να επιλέξουμε ένα αυτόνομο σύστημα κρατήσεων στο οποίο θα μπορούν οι πελάτες να πληρώνουν απευθείας στο λογαριασμό μας και χωρίς να δίνουμε προμήθειες σε τρίτους, πως να κάνουμε facebook ads, παραδείγματα Google Ads, να κατανοήσουμε το νούμερο ένα εργαλείο μάρκετινγκ, το email μάρκετινγκ και πως μπορούμε να φτιάξουμε τη δική μας βάση πελατολογίου. 
 
Ενότητες σεμιναρίου
 
• Στρατηγικός σχεδιασμός ιστοσελίδας 
• SEO (βελτιστοποίηση για τις μηχανές αναζήτησης)
• Email Marketing + CRM + Βάση Πελατολογίου
• Facebook Ads
• Google Ads
 
Σε ποιους απευθύνεται το σεμινάριο
 
Το webinar απευθύνεται σε:
 
• Ιδιοκτήτες Ξενοδοχείων και μικρών καταλυμάτων 
• Διευθυντές και ανώτερα στελέχη ξενοδοχειακών επιχειρήσεων
• Σε όσους εργάζονται ή σπουδάζουν στο χώρο του ξενοδοχειακού μάρκετινγκ και πωλήσεων
• Σε όσους παρέχουν διαδικτυακές υπηρεσίες καθώς και υπηρεσίες μάρκετινγκ σε ξενοδοχεία (π.χ. Κατασκευαστές ιστοσελίδων, digital marketing agencies κ.ο.κ.)
 
Οφέλη από την παρακολούθηση του σεμιναρίου
 
Όσοι παρακολουθήσουν το webinar: 
 
• Θα κατανοήσουν τη σημασία της σωστής σχεδίασης μια ιστοσελίδας και τι πρέπει να λαμβάνουμε υπόψιν κατά τη δημιουργία της
• Γιατί πρέπει να αποφεύγουν τα έτοιμα templates κατασκευής ιστοσελίδας 
• Θα μάθουν πως να παρακολουθούν τις ενέργειες που κάνουν οι χρήστες όταν περιηγούνται στην ιστοσελίδα 
• Θα λάβουν ερεθίσματα για το τι είναι το SEO και γιατί πρέπει να το εφαρμόζουμε
• Θα καταλάβουν πως ψάχνουν οι χρήστες το ξενοδοχείο που θα περάσουν τις διακοπές τους και τι ψάχνουν σε αυτό
• Θα κατανοήσουν τι σημασία να έχουν το δικό τους σύστημα κρατήσεων και CRM και πως να το εκμεταλευθούν για να αυξήσουν τις απευθείας κρατήσεις και την μέση τιμή του δωματίου 
• Θα κατανοήσουν το Facebook ads και θα μάθουν πως στοχεύουν σε κοινά που ταιριάζουν στην επιχείρησή τους, πως θα αποκτήσουν νέους πελάτες, τι κάνουν σε κοινά που τους γνωρίζουν ήδη και τι σε πελάτες που ήδη έχουν επισκεφθεί το ξενοδοχείο
• Θα κατανοήσουν το Google Ads και τη δυναμική του, πως να αποφύγουν κακές πρακτικές διαφήμισης και πως να κάνουν την τέλεια διαφήμιση για το ξενοδοχείο τους με τη χρήση του A.I.D.A (attention, interest, desire and action)
• Θα κατανοήσουν το Email μάρκετινγκ και πως μπορούν να φτιάξουν μια βάση πελατολογίου και να αυτοματοποιήσουν Emails στους πελάτες τους
• Θα μπορούν να μιλάνε την ίδια γλώσσα και να ελέγχουν τις εταιρείες κατασκευής ιστοσελίδων και ψηφιακού μάρκετινγκ που συνεργάζονται ήδη
 
Ο κύριος εισηγητής
 
Ο Φώτης Μπουτσάκης, με πτυχίο στο Web Design και Video Games Development πιστοποιημένος από το Pearson τον μεγαλύτερο βραβευμένο οργανισμό στο Ηνωμένο Βασίλειο, πιστοποιημένος SEO Manager από την BlueArray Academy της Αγγλίας, είναι ιδρυτής της Marketup Greece με πάνω από εφτά χρόνια εμπειρίας στον σχεδιασμό ιστοσελίδων και στο ψηφιακό μάρκετινγκ. Eιδικεύεται στο SEO, Google Ads και UX design, αλλά αυτό που τον ξεχωρίζει είναι η πολύ αποτελεσματική χρήση τους στο Hotel Digital Marketing. 
 
Ξεχωρίζει για την αποφασιστικότητά του καθώς και την ικανότητά του να εκπαιδεύει μεταδίδει αυτό το πάθος για αποτελεσματικότητα στις καρδιές των ανθρώπων γύρω του. 
 
Έχει βοηθήσει πολλές τουριστικές επιχειρήσεις να αυξήσουν τα κέρδη τους online, εφαρμόζοντας τεχνικές SEO (βελτιστοποίηση για τις μηχανές αναζήτησης), σχεδίαση ιστοσελίδας, Google Ads, Facebook Ads καθώς επίσης να κατανοήσουν το σκοπό ενός συστήματος κρατήσεων, ενός CRM και πως να επιλέξουν αυτό που τους ταιριάζει σε κάθε επιχείρηση ξεχωριστά.
 
Επίσης έχει βοηθήσει συναδέλφους να βελτιώσουν την διαδικασία και τον τρόπο κατασκευής μιας ιστοσελίδας πραγματοποιόντας τεχνικά webinars για το SEO - Web Design.
 
Χρόνος διεξαγωγής του webinar
 
Ημερομηνία διεξαγωγής: 4 και 5 Φεβρουαρίου 2021
Ώρα έναρξης: 14:00
Ώρα λήξης: 18:00
Πλατφόρμα παρακολούθησης: Microsoft Teams
 
Κόστος συμμετοχής
 
Εγγραφή 50,00 Ευρώ 
Συμμετοχή επιπλέον ατόμων από την ίδια επιχείρηση ανά άτομο  40,00 Ευρώ 
Φοιτητές - Άνεργοι  40,00 Ευρώ 
 
Ειδική προσφορά για όσους παρακολούθησαν στο παρελθόν σεμινάριο του TravelDailyNews με το παρακάτω κόστος συμμετοχής.
 
Εγγραφή 40,00 Ευρώ 
Συμμετοχή επιπλέον ατόμων από την ίδια επιχείρηση ανά άτομο  35,00 Ευρώ 
Φοιτητές - Άνεργοι  35,00 Ευρώ 
 
Στους συμμετέχοντες θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης. Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με την Travel Media Applications: Τηλ: 210 9374050, Email: [email protected]
 
 


Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top