Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Νέα Safety Travel Kit από τη MasterFold AE

25 Ιανουάριος 2021, 14:28

Το προϊόν είναι μια ολοκληρωμένη λύση που δημιουργήθηκε με βάση της ανάγκες της εποχής με προϊόντα πιστοποιημένα σύμφωνα με τους κανόνες ελέγχου και πρόληψης νοσημάτων.


MasterFold AE, σε συνέχεια της επιτυχημένης σειράς των πρώτων Safety Travel Kit στην αγορά, εκμεταλλευόμενη την παραγωγική της δύναμη, λανσάρει δύο νέες σειρές σε οικονομικές τιμές για τουριστικές επιχειρήσεις, με γνώμονα την άριστη ποιότητα και τη δυνατότητα να εφαρμόσουν τους κανόνες ασφαλείας υποδοχής επισκεπτών στην COVID-19 περίοδο, με το δικό τους λογοτυπημένο Κιτ Ασφαλείας.“To Safety Travel kit φαίνεται ότι είναι ένα προϊόν που ήρθε για να μείνει και για την επόμενη χρονιά για επιχειρήσεις που σέβονται τον επισκέπτη τους. Εμείς στο Group της Masterfold ενώσαμε τις δυνάμεις μας, απορρίπτοντας προμηθευτές που επιλέγουν να κερδοσκοπήσουν τη συγκεκριμένη περίοδο της αγοράς, εξασφαλίζοντας καλύτερες τιμές στα Covid-19 προϊόντα. Μετακυλώντας λοιπόν αυτή την έκπτωση στους πελάτες μας, τα νέα Safety Travel Kit’s έρχονται σε αχτύπητες τιμές”, αναφέρει ο κ. Χρήστος Μιστρής, CEO της MasterFold AE.

Safety Travel Kit
Η τουριστική αγορά ανάζητά λύσεις ώστε όμορφα και οργανωμένα να μπορούν να προσφέρουν τα αναγκαία μέσα προστασίας και πρόληψης στους επισκέπτες τους. Οι ήδη τρεις διαθέσιμες λύσεις εμπλουτίστηκαν σε μέγεθος συσκευασίας με δύο νέα Economy Kit’s και με τα μέσα προστασίας που επιθυμούν οι πελάτες, αλλά και την επιλογή να διαμορφώσουν τη συσκευασία σύμφωνα με τις δικές τους ανάγκες.Πιο αναλυτικά:
Η κάθε συσκευασία παράγεται και με το δικό τους λογότυπο και την επιλογή των μέσων προστασίας: μάσκες, αντισηπτικά gel, αντισηπτικά μαντηλάκια, γάντια, αλλά και ένα έντυπο σε μέγεθος τσέπης πλήρως προσωποποιημένο για την επιχείρησή τους με την περιοχή που βρίσκεται και πληροφορίες για την αντιμετώπιση τυχών κρουσμάτων COVID-19.Δίνεται επίσης η επιλογή μόνο για την προσωποποιημένη συσκευασία (Kit) χωρίς την αγορά των μέσων πρόληψης ώστε να τοποθετήσουν τα δικά τους μέσα προστασίας και φυσικά να μπορούν να ανατροφοδοτούν το ΚΙΤ με υλικά που ο ίδιοι έχουν προμηθευτεί και αναζητούν μόνο μια συσκευασία με το brand της εταιρείας τους.

Το προϊόν είναι μια ολοκληρωμένη λύση που δημιουργήθηκε με βάση της ανάγκες της εποχής με προϊόντα πιστοποιημένα σύμφωνα με τους κανόνες ελέγχου και πρόληψης νοσημάτων.Περισσότερες πληροφορίες
Masterfold A.E
2117709200
[email protected]
https://safetytravelkit.gr


Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top