Τελευταία νέα
Loading Events
Αρχική Εκδηλώσεις WEBINAR: Επικοινωνία και σχέσεις με τον τύπο και την τουριστική αγορά
  • This event has passed.

WEBINAR: Επικοινωνία και σχέσεις με τον τύπο και την τουριστική αγορά

Ιουλ 3, 2023, 12:00 π.μ
12:00 π.μ

Τα στελέχη των τουριστικών επιχειρήσεων που έχουν αναλάβει την επικοινωνία αλλά και την ανάπτυξη σχέσεων με δημοσιογράφους και συνεργάτες των επιχειρήσεων τους έχουν την ανάγκη να κατανοήσουν τον ιδιαίτερο τρόπο προσέγγισης και αντιμετώπισης τους. Στο σεμινάριο αυτό θα μάθετε όλα αυτά που πρέπει να εφαρμόζετε για να έχετε το βέλτιστο αποτέλεσμα.

Το σεμινάριο αυτό του TravelDailyNews με θέμα την σωστή επικοινωνία και την ανάπτυξη σχέσεων με τον τύπο, δημοσιογράφους, bloggers κτλ., αλλά και με την τουριστική αγορά διοργανώνεται για πρώτη φορά online ενώ είχε γίνει με επιτυχία ξανά στην Αθήνα. Τώρα έχουν την ευκαιρία να το παρακολουθήσουν από όλη την Ελλάδα τα τουριστικά στελέχη από την άνεση του Η/Υ τους.

TravelDailyNews Hospitality Seminars
«Επικοινωνία και σχέσεις με τον τύπο και την τουριστική αγορά»
16 Φεβρουαρίου 2021 (15:00 – 19:00)
Εισηγήτρια:
Βίκυ Καραντζαβέλου
Δημοσιογράφος, Μ.Β.Α. University of Wales, Cardiff Business School, συνιδρύτρια του δικτύου TravelDailyNews Media Network
Όλες οι τουριστικές επιχειρήσεις έχουν ανάγκη από επικοινωνία και από ανάπτυξη σχέσεων τόσο με τον τύπο όσο και με τις υπόλοιπες τουριστικές επιχειρήσεις που αποτελούν είτε συνεργάτες, είτε προμηθευτές, είτε πελάτες τους. Ο τύπος τα τελευταία χρόνια έχει αλλάξει ιδιαίτερα με την έλευση του νέου επικοινωνιακού παραδείγματος του Νέου Τύπου ή New Media, όπως αυτό είναι ευρέως γνωστό. Τα New Media αποτελούνται κατά βάση από τους Influencers όπως bloggers, instagramers και λοιπούς που είτε έρχονται εκείνοι σε επικοινωνία μαζί μας με στόχο την προβολή της επιχείρησης μας ζητώντας ανταλλακτικές υπηρεσίες είτε και χρήματα, είτε οι επιχειρήσεις αναζητούν τους καλύτερους για να τους χρησιμοποιήσουν ως μέσο προβολής τους. Όμως η όλη διαδικασία ‘κρύβει’ πολλά μυστικά και καμιά φορά δεν είναι καθόλου κερδοφόρα για την επιχείρηση μας, όπως ίσως πιστεύουμε. Επίσης, στην προσπάθεια ανάπτυξης σχέσεων με τον τύπο πολλές επιχειρήσεις κάνουν λάθη με αποτέλεσμα να μην εισπράττουν το βέλτιστο από αυτή την σχέση. Επίσης, πολύ σημαντική είναι και η σχέση μας και με τους υπόλοιπους επαγγελματίες της τουριστικής αγοράς.
Σκοπός:
– Η γνώση της λειτουργίας του τύπου
– Η γνώση των New Media και των ιδιαιτεροτήτων τους
– Η συγγραφή σωστών Δελτίων Τύπου, προσκλήσεων κτλ.
– Η σωστή διοργάνωση Συνεντεύξεων Τύπου και διαφόρων εκδηλώσεων
Θέματα:
• Ανάλυση του τύπου και των New Media
• Αξιολόγηση του τύπου και εύρεση των καταλληλότερων μέσων
• Συγγραφή Δελτίων Τύπου και Προσκλήσεων
• Διοργάνωση Εκδηλώσεων για τον Τύπο και της τουριστικής αγορά
• Διοργάνωση Ταξιδίων Εξοικείωσης
• Διοργάνωση Workshops
Σε ποιους απευθύνεται:
Σε όλους τους εργαζομένους στον κλάδο του τουρισμού, που έρχονται σε επαφή με πελάτες, όπως ξενοδοχεία, τουριστικά γραφεία, και γενικά σε όλους τους υπαλλήλους του τουρισμού που θέλουν να αναπτύξουν σχέση με τον τύπο όπως υπεύθυνους marketing, διευθυντικά στελέχη, υπεύθυνους τύπου κτλ.
Οφέλη από την παρακολούθηση του σεμιναρίου:
– Θα γνωρίσετε πως πρέπει να διαχειρίζεστε τον τύπο και τα New Media
– Θα βελτιωθεί η σχέση σας με την τουριστική αγορά
– Θα μάθετε πως να αναζητάτε συνεργάτες από την τουριστική αγορά
Εισηγήτρια:
Η Βίκυ Καραντζαβέλου είναι συνιδρύτρια της Travel Media Applications, έχει αναλάβει την γενική διεύθυνση και την οικονομική διαχείριση της εταιρείας. Έχει επίσης τον ρόλο του Αρχισυντάκτη στις ηλεκτρονικές εφημερίδες της εταιρείας TravelDailyNews International και TravelDailyNews Greece & Cyprus. Είναι μέλος του Διεθνούς Συνδέσμου e-marketing Association, του Συνδέσμου Ελληνίδων στον Τουρισμό, και του Συλλόγου Αποφοίτων Τμημάτων Τουριστικών Επιχειρήσεων των Τ.Ε.Ι. Είναι πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια τουρισμού από το ΕΚΕΠΙΣ και διδάσκει πάνω από 20 χρόνια θέματα τουρισμού σε καταρτιζόμενους ΚΕΚ αλλά και σε πολλά ενδοεπιχειρησιακά προγράμματα. Πρόσφατα ξεκίνησε συνεργασία με τον Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδας και διδάσκει «Press and Travel Trade Relations”. Συμμετέχει τα τελευταία 20 χρόνια σε πολλές Διεθνείς Εκθέσεις τουρισμού ανά τον κόσμο και σε Ταξίδια Εξοικείωσης του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού.
Χρόνος διεξαγωγής του webinar
Ημερομηνία διεξαγωγής: 16 Φεβρουαρίου 2021
Ώρα έναρξης: 15:00
Ώρα λήξης: 19:00
Πλατφόρμα παρακολούθησης: Microsoft Teams
Κόστος συμμετοχής
Εγγραφή 40,00 Ευρώ
Συμμετοχή επιπλέον ατόμων από την ίδια επιχείρηση ανά άτομο 35,00 Ευρώ
Φοιτητές – Άνεργοι 35,00 Ευρώ
Ειδική προσφορά για όσους παρακολούθησαν στο παρελθόν σεμινάριο του TravelDailyNews με το παρακάτω κόστος συμμετοχής.
Εγγραφή 35,00 Ευρώ
Συμμετοχή επιπλέον ατόμων από την ίδια επιχείρηση ανά άτομο 30,00 Ευρώ
Φοιτητές – Άνεργοι 30,00 Ευρώ
Στους συμμετέχοντες θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης. Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με την Travel Media Applications: Τηλ: 210 9374050, Email: tma@tma.travel
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024
08/03/2024