Τελευταία νέα
ΑρχικήΣτήλεςΠαρουσίασηMitsis Hotels: Create your own story

Mitsis Hotels: Create your own story

Ως η μεγαλύτερη ιδιόκτητη ξενοδοχειακή αλυσίδα στην Ελλάδα, ο Όμιλος Mitsis Hotels πρωτοπορεί στον τουρισμό εδώ και 40 χρόνια, χαράζοντας τη δική του πορεία στην τουριστική βιομηχανία της χώρας, καθοδηγούμενος από την πελατοκεντρική του φιλοσοφία και την υπόσχεση μιας ασύγκριτης εμπειρίας διακοπών.

Με 17 παραθαλάσσια ξενοδοχεία, ξενοδοχεία πόλης και θέρετρα 4 και 5 αστέρων και 11 σπα και κέντρα θαλασσοθεραπείας σε Αθήνα, Κρήτη, Καμένα Βούρλα, Κω και Ρόδο, φιλοδοξούμε να αποτελέσουμε τον πρώτο ξενοδοχειακό όμιλο στην Ελλάδα, προσφέροντας εξαιρετικές υπηρεσίες, μοναδικές τοποθεσίες, άψογες εγκαταστάσεις, εκλεπτυσμένη γαστρονομία, ένα ευρύ φάσμα επιλογών και πλούσιες εμπειρίες στους επισκέπτες μας.

Ανταποκρινόμαστε με ευελιξία στις ανάγκες των πελατών και στη νοοτροπία των νέων γενεών, αξιοποιώντας στο έπακρο την οικογενειακή μας φροντίδα και την αυθεντική ελληνική μας ταυτότητα, προσπαθώντας πάντα να είμαστε ευέλικτοι και να προσαρμοζόμαστε σε κάθε ατομική ανάγκη των πελατών και στη νοοτροπία των νέων γενιών.

Τα Mitsis Hotels προσφέρουν ευρεία ποικιλία καταλυμάτων διακοπών, νόστιμη κουζίνα, ψυχαγωγικές δραστηριότητες και ό,τι άλλο μπορείτε να σκεφτείτε ενώ ταξιδεύετε – και όλα αυτά μετουσιώνονται στην περίφημη εξυπηρέτηση Mitsis.

Οι πλούσιες γαστρονομικές εμπειρίες που σας προσφέρουμε με πάθος στα all-inclusive και à la carte εστιατόρια των ξενοδοχείων και θέρετρών μας είναι εμπνευσμένες από την ελληνική και τη διεθνή κουζίνα και συνοδεύονται από υπέροχα ποτά και κοκτέιλ που θα ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους. Δοκιμάστε μια ευρεία ποικιλία πιάτων και ποτών που πάντα θέλατε στην αναβαθμισμένη και ανώτατης ποιότητας εκδοχή τους. Δειπνήστε στα Mitsis Hotels και βιώστε μια γιορτή για όλες τις αισθήσεις.

Με μια ευρεία ποικιλία πρωινών δραστηριοτήτων και βραδινών επιλογών ψυχαγωγίας για τους επισκέπτες κάθε ηλικίας, στα Mitsis Hotels θα απολαύσετε σίγουρα τις διακοπές σας στο έπακρο και θα δημιουργήσετε αναμνήσεις για μια ζωή. Είτε ονειρεύεστε χαλαρωτικές διακοπές είτε θέλετε να διατηρηθείτε σε φόρμα κατά τη διάρκεια της διαμονής σας, εδώ θα βρείτε τη δραστηριότητα που σας ταιριάζει περισσότερο. Το βράδυ απολαύστε το αγαπημένο σας κοκτέιλ όσο παρακολουθείτε μια ψυχαγωγική παράσταση ή μια ιδιαίτερη εκδήλωση.  

Είτε ταξιδεύετε για δουλειά είτε για αναψυχή, σας προσφέρουμε μια πλούσια ποικιλία υπηρεσιών κι ένα ευρύ φάσμα επιλογών για να ζήσετε διακοπές ανώτερης ποιότητας στο έπακρο. Βρείτε ό,τι θα μπορούσατε να χρειαστείτε για να οργανώσετε μια εκπληκτική εκδήλωση, επιλέξτε τις υπηρεσίες για να σχεδιάσετε την προσαρμοσμένη στα γούστα σας διαμονή σας και ζήστε τις διακοπές που ονειρευόσασταν.

Ως αξιόπιστος συνεργάτης, οραματιστής χορηγός και υπερήφανος πρεσβευτής της Ελλάδας, φιλοδοξούμε να αντιμετωπίζουμε κοινωνικές προκλήσεις, επενδύουμε κεφάλαιο, χρόνο και εμπειρία, δίνουμε στους υπαλλήλους μας τη δυνατότητα να προσφέρουν εθελοντική εργασία, υποστηρίζουμε κοινωνικές και περιβαλλοντικές πρωτοβουλίες, σκεφτόμαστε και δρούμε σε τοπικό επίπεδο και νοιαζόμαστε.

Σεβόμαστε, διατηρούμε και αναδεικνύουμε τους πολύτιμους φυσικούς πόρους των προορισμών μας, ενώ παρέχουμε στις επόμενες γενιές το δικαίωμα σε ένα παρθένο φυσικό περιβάλλον και στην πολιτιστική κληρονομιά, αλλά και προϋποθέσεις για τη δική τους ευημερία.

Η πρόοδός μας συνοδεύεται από την ανάπτυξη των κοινωνιών που μας συντηρούν. Υποστηρίζουμε και συνεργαζόμαστε με τοπικές επιχειρήσεις, τις τοπικές κοινωνίες και τους κατοίκους τους με σκοπό να προστατεύσουμε την τοπική κουλτούρα, τα έθιμα και τις παραδόσεις, να βελτιώσουμε την πνευματική, κοινωνική και πολιτιστική εξέλιξη και να διασφαλίσουμε τη συνολική τους ευημερία.

Τα Mitsis Hotels έχουν βραβευτεί επανειλημμένα από τοπικούς και διεθνείς τουριστικούς και ταξιδιωτικούς φορείς και οργανισμούς για την εξαιρετική λειτουργία τους, ως αναγνώριση της υψηλής ποιότητας των παροχών, της συνεισφοράς τους στην αναβάθμιση του τοπικού τουρισμού και του σεβασμού τους προς το περιβάλλον. “The 25 most Sustainable Companies in Greece” για το 2020, “Bravo Sustainability Dialogue & Awards” 2019, “Blue Flag”, “Greek Breakfast”, “Green Key”, “Health First Protocol” “Travelife Gold”, “ISO 14001”, “ISO 22000” και “Safe Restart” είναι μόνο μερικές από τις διακρίσεις του Ομίλου. Τέλος, από το 2021 έως το 2023, όλα τα ξενοδοχεία του Ομίλου έχουν πιστοποιηθεί με το σήμα “Bike Friendly” από τη NATTOUR σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Προστασίας της Φύσης (Ε.Ε.Π.Φ.).


Mitsis Hotels
Φιλοθέης 12, 11147 Γαλάτσι, Αθήνα, Ελλάδα
Τηλ: 210 2134644, 210 2917027
Φαξ: 210 2917672
Website: https://www.mitsishotels.com
Email: info@mitsishotels.com

  

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024
08/03/2024