Τελευταία νέα
ΑρχικήΣτήλεςΣυνέντευξηΠυθαγόρας Νάγος: "Η κρουαζιέρα στην Ελλάδα φέτος περνάει μια δεύτερη 'άνοιξη'"

Πυθαγόρας Νάγος: "Η κρουαζιέρα στην Ελλάδα φέτος περνάει μια δεύτερη 'άνοιξη'"

Ο κ. Πυθαγόρας Νάγος, σύμβουλος επιχειρήσεων στον χώρο της κρουαζιέρας και σύμβουλος στον Οργανισμό Λιμένος Ηρακλείου (Ο.Λ.Η.) για θέματα κρουαζιέρας, μιλά για τις διαδικασίες που χρειάζονται να εφαρμόσουν και τα θέματα που χρειάζεται να επιλύσουν λόγω COVID-19, όσοι επισκέπτες επιλέξουν να έρθουν για κρουαζιέρα στην Ελλάδα.

Ο σύμβουλος επιχειρήσεων στον χώρο της κρουαζιέρας και σύμβουλος στον Οργανισμό Λιμένος Ηρακλείου (Ο.Λ.Η.) για θέματα κρουαζιέρας, κ. Πυθαγόρας Νάγος, απαντά στις ακόλουθες ερωτήσεις:

– Η Ελλάδα είναι μια χώρα που θέλει να αναπτύξει την κρουαζιέρα – και της ταιριάζει κιόλας με την πολυνησία που έχει. Όμως με τον COVID-19 υπάρχουν κάποια προβλήματα, ιδίως για τους ξένους επισκέπτες που θέλουν να κάνουν κρουαζιέρα στα νησιά. Πώς μπορούμε να συμβουλεύσουμε τους ανθρώπους του τουρισμού που θέλουν να στείλουν τους πελάτες του για κρουαζιέρα στην Ελλάδα;

– Πώς η συζήτηση για το PLF και τα δειγματοληπτικά τεστ COVID επηρεάζουν την κρουαζιέρα;

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/03/2024
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024