Τελευταία νέα
ΑρχικήΣτήλεςΠαρουσίασηELIVI Skiathos

ELIVI Skiathos

Στο πανέμορφο νησί των Σποράδων, σε έναν προστατευμένο παράδεισο –δημιούργημα της φύσης, το ELIVI SKIATHOS, το νέο παραθαλάσσιο ξενοδοχείο 5 αστέρων, ήρθε να συμπληρώσει αρμονικά το τοπίο και να προσφέρει απαράμιλλες υπηρεσίες σε εμπνευσμένη υποδομή.

Μόλις 14χλμ. από το λιμάνι της Σκιάθου και 15χλμ. από το αεροδρόμιο, στο νοτιοδυτικό τμήμα του νησιού, το ELIVI SKIATHOS φωλιάζει σε ένα φυσικό περιβάλλον θαυμαστής ομορφιάς, προσαρμόζοντας τις εγκαταστάσεις του στο τοπίο, διαμορφώνοντας ένα μοναδικό ξενοδοχείο μπροστά στη θάλασσα, που δροσίζεται από τη θαλασσινή αύρα και “λούζεται” από το αιγαιοπελαγίτικο φως, αναβαθμίζοντας την υποδομή του τόπου.

Η Σκιάθος είναι το πρώτο νησί των βόρειων Σποράδων που αναπτύχθηκε τη δεκαετία του 1960 και φιλοξενεί περισσότερες από 60 παραλίες με αυθεντικό πευκόδασος που καλύπτει τα δύο τρίτα του νησιού. Με ιστορία αδιάλειπτη από τα προϊστορικά χρόνια έως σήμερα, η Σκιάθος κατοικήθηκε, αγαπήθηκε και ευλογήθηκε από θεούς και ανθρώπους. Τα απομεινάρια των ιστορικών της περιόδων βρίσκονται σε συνεχή αναζήτηση και ανασκαφή, με πολλά από αυτά να αποτελούν σπουδαία εκθέματα για τον επισκέπτη.

Το ELIVI SKIATHOS προσφέρει την πιο ιδανική επιλογή για διαμονή στη Σκιάθο. Φιλόξενο, αυθεντικό, αγκαλιασμένο από τις τέσσερις καλύτερες αμμώδεις παραλίες του νησιού – τη φημισμένη παραλία Κουκουναριές, την παραλία Αμπελάκια με καταγάλανα νερά και λευκή άμμο και από τις παραλίες Μικρή και Μεγάλη Μπανάνα εκεί που δύει ο ήλιος, ξετυλίγει την υποδομή του σε τρία διαφορετικά ξενοδοχειακά συγκροτήματα:

ELIVI XENIA, στη θέση του παλιού “Ξενία” συνολικής δυναμικότητας 32 δωματίων με άμεση πρόσβαση στη φημισμένη παραλία Κουκουναριές.

ELIVI Nest Rooms Villas & Suites με ιδιωτικές πισίνες “φωλιάζει” στην καταπράσινη και καλλιεργημένη βλάστηση με 19 ανεξάρτητες κατοικίες.

ELIVI Grace Villas & Suites, τοποθετημένο στη λευκή άμμο της παραλίας Αμπελάκια, με 11 παραθαλάσσιες σουίτες με ιδιωτικές πισίνες και συνολικής δυναμικότητας 68 χώρων διαμονής.

Τέσσερα από τα καλύτερα εστιατόρια στη Σκιάθο – τέσσερις στάσεις γεύσης και ευφορίας που εκφράζουν τη γαστρονομική φιλοσοφία του ELIVI SKIATHOS: Leda and the Swan, το Mediterranean εστιατόριο στο κεντρικό κτίριο του Xenia Hotel, το Grace restaurant με γεύσεις από τη Μεσόγειο και την Ιταλία, το Hagoromo Steakhouse και το Nest Greek Fish restaurant μία Ελληνική παραδοσιακή ψαροταβέρνα προσφέροντας καθημερινά πιάτα με φρέσκο ψάρι και θαλασσινά από το Αιγαίο.

Τέσσερα beach bars προσφέρουν ομπρέλες και ξαπλώστρες τοποθετημένες με σεβασμό στον επισκέπτη ώστε να αφήνουν χώρο ιδιωτικότητας, μουσική επένδυση, πρόθυμο και οργανωμένο προσωπικό, δροσερά αναψυκτικά, ροφήματα και σνακ, παιχνίδια θάλασσας για όλες τις ηλικίες, συνθέτουν ένα καλοκαιρινό σκηνικό χαράς με τον πιο καλαίσθητο και εύρυθμο τρόπο, χωρίς να διαταράσσουν το τοπίο. Τέσσερις παραλίες –τέσσερα μοναδικά σημεία που χτυπά η καρδιά του καλοκαιριού και η ψυχή ανασαίνει.

Σε αυτό το πανέμορφο κομμάτι γης το ELIVI SKIATHOS ξεδιπλώνει την υποδομή και τις υπηρεσίες του προσφέροντας δυνατότητες ψυχαγωγίας, χαλάρωσης, ανέμελης διασκέδασης και άσκησης, με δύο εξωτερικές πισίνες σε διαφορετικά σημεία του συγκροτήματος συμπληρώνουν τις επιλογές δροσιάς και διασκέδασης. Η εντυπωσιακή πισίνα 200τ.μ. στο ELIVI NEST, μία όαση χαλάρωσης και παιχνιδιού, αφιερωμένη στην ψυχαγωγία μικρών και μεγάλων, για τις πρωινές ή απογευματινές ώρες της ημέρας. Η πισίνα των 90 τ.μ. στο ELIVI GRACE, τοποθετημένη σε ύψωμα με θέα τη θάλασσα εμπρός και κάτω από αυτήν, ξεχειλίζει το καθάριο της νερό και χαρίζει στον επισκέπτη την αίσθηση της θάλασσας που απλώνεται εμπρός της.

Στα αξιοθέατα της Σκιάθου, οι σμαραγδένιες παραλίες της σε συνδυασμό με την πλούσια φύση. Τα πεύκα, οι κουκουναριές, οι ελιές, η άγρια βλάστηση, αφήνουν τον ίσκιο τους στη θάλασσα και της προσδίδουν χρώμα. Η ακτογραμμή της ήρεμη, καμπυλωτή, αμμουδερή, γαλήνια. Από τους τόπους όπου η φύση δένει αρμονικά με τους μικρούς οικισμούς και οι άνθρωποι κινούνται ήρεμα εντός τους. Η Σκιάθος προορίζεται για πολυτελείς διακοπές, για πολλές και ανάμικτες δραστηριότητες, για ξεκούραση, για αναζήτηση, για ένταση και χαλάρωση. Η πεζοπορία μπορεί να συνδυαστεί με snorkeling και scuba diving, τα παιχνίδια στη θάλασσα με περιηγήσεις στις εκκλησίες, η νυχτερινή ζωή και οι αγορές με το πρωινό ξύπνημα στον υγροβιότοπο της Στροφυλιάς για παρατήρηση των κορμοράνων, των κύκνων και της φύσης καθώς ξυπνά.

Για τους επισκέπτες που θέλουν να βυθιστούν στην ερημιά του νησιού, το ELIVI SKIATHOS μπορεί να διοργανώσει ολιστική πεζοπορία ή ιππασία, μέσα από τα φυσικά μονοπάτια που περιβάλλουν το ξενοδοχείο. Για τους επισκέπτες που αναζητούν γαλήνη και ηρεμία, διατίθενται μαθήματα yoga και πιλάτες σε εξωτερικό χώρο του ξενοδοχείου που περιβάλλεται από την άγρια φύση προσφέροντας απεριόριστη θέα στο Αιγαίο.

Επιπλέον, οι επισκέπτες μπορούν να ζήσουν μοναδικές εμπειρίες ανακαλύπτοντας την απαράμιλλη ομορφιά της Σκιάθου από την άνεση των yacht, αλλά και των ιστιοπλοϊκών σκαφών επιλέγοντας ημερήσιες θεματικές κρουαζιέρες.

ELIVI Skiathos
Παραλία Κουκουναριές, Σκιάθος, 37002, Ελλάδα
Τηλ: 24274 40 900
Website:  https://www.elivihotels.com
Email:  info@elivihotels.com

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024
08/03/2024