Τελευταία νέα
ΑρχικήΣτήλεςΠαρουσίαση ΕταιρίαςONOMA Hotel: Η έξυπνη, χαλαρή πολυτέλεια συναντά τον ψηφιακό παράδεισο

ONOMA Hotel: Η έξυπνη, χαλαρή πολυτέλεια συναντά τον ψηφιακό παράδεισο

Όλα τα δωμάτια μπορούν να αναβαθμιστούν σε experience areas με διαφορετικά concept (rock, wine, fitness, design) και πολλά ακόμα.

H ελληνική λέξη “όνομα” επιλέχθηκε ως το όνομα του ξενοδοχείου, γιατί εκφράζει ιδανικά την έννοια της προσωποποίησης. Όπως κάθε όνομα είναι μοναδικό σε σχέση με τον άνθρωπο που το φέρει, έτσι και το ξενοδοχείο προσαρμόζεται και μεταμορφώνεται για να ταιριάζει απόλυτα στην ταυτότητα κάποιου.

Το ONOMA θέλει να γνωρίζει τους επισκέπτες του προσωπικά, που σημαίνει να ξέρει τι τους αρέσει και τι ονειρεύονται να ζήσουν. Φιλοδοξεί να προσφέρει υπηρεσίες που ταιριάζουν στο πραγματικό τους προφίλ και σχετίζονται απόλυτα με αυτούς. Αυτό πραγματοποιείται μέσω έξυπνης τεχνολογίας, προσωποποιημένων εμπειριών και ζωηρής συναισθηματικής αλληλεπίδρασης, σε ένα σύγχρονο και πολυτελές περιβάλλον.

Το ξενοδοχείο βρίσκεται σε κομβικό σημείο της Θεσσαλονίκης, μια ανάσα από τον σιδηροδρομικό σταθμό. Ένα κτίριο οκτώ ορόφων επιλέχθηκε στρατηγικά για την θέση του και μετατράπηκε πλήρως σε ξενοδοχείο. Με χωρητικότητα 83 δωματίων και συνολικά 164 κλινών, το ONOMA Hotel είναι το νεότερο μέλος πέντε αστέρων του Ομίλου Anatolia Hospitality από την οικογένεια Χρυσοχοΐδη, με παράδοση τριών γενεών στην τουριστική βιομηχανία.

Κοιτάζοντας το μέλλον, η οικογένεια Χρυσοχοΐδη οραματίστηκε ένα φιλικό προς την τεχνολογία ξενοδοχείο που συνομιλεί με τον σύγχρονο ταξιδιώτη και με τις ατομικές του επιθυμίες.

Ένα νέο και πρωτοποριακό concept φιλοξενίας που χρησιμοποιεί μοντέρνο σχεδιασμό, νέες τάσεις και εργαλεία μάρκετινγκ αλλά πάντα εστιάζοντας στον επισκέπτη.

Τα δωμάτια στο Onoma Hotel, στη Θεσσαλονίκη, είναι στο επίκεντρο της φιλοσοφίας του και ανεβάζουν τη σύγχρονη άνεση σε ένα εντελώς νέο επίπεδο. Το δωμάτιο ξεκλειδώνει με το smart phone του πελάτη. Ένα tablet διαχειρίζεται την ατμόσφαιρα του δωματίου, τροποποιεί τα φώτα και τη θερμοκρασία, οργανώνει την ώρα ξυπνήματος και επικοινωνεί με την υπηρεσία δωματίου. Ένας φορτιστής τηλεφώνου είναι δίπλα στο κρεβάτι. Όλα τα δωμάτια μπορούν να αναβαθμιστούν σε experience areas με διαφορετικά concept, rock, wine, fitness, design και πολλά ακόμα.

Προσωποποιημένες υπηρεσίες

  • Basketball Court: Αυτό πρέπει να το δεις. Στην “καρδιά” της μάχης της ανθρωπότητας με την στρογγυλή μπάλα, δημιουργήσαμε ένα ανάλογο σουρεαλιστικό φόντο για να μπορείς να εξασκείς τις πάσες σου.
  • Photo Booth: Ένας διασκεδαστικός τρόπος να φωτογραφηθείτε και να ανεβάσετε στα social για να αποκτήσετε διασημότητα στο λεπτό
  • Playroom at Homeworκ: Το Playroom είναι διαθέσιμο σε όλους τους επισκέπτες που δε θέλουν να είναι τόσο “comme il faut”, αλλά επιθυμούν να εμπλακούν σε παιχνιδιάρικες περιπέτειες
  • Good Mood Food: Ξύπνα τον ουρανίσκο σου, με λαχταριστό comfort food που έχει το δικό του ιδιαίτερο τοπικό twist.
  • Personalise you room: Όλοι εκτιμούν μία ευκαιρία για έξτρα προσωποποίηση. Προσφέρουμε διαφορετικά concept αναβάθμισης του δωματίου όπως rock, fitness, wine και πολλά άλλα.
  • Auto check in: Όπως σε ένα αεροδρόμιο, οι επισκέπτες μπορούν να επιλέξουν τον απλό, εύκολο και σύντομο δρόμο του auto check in.
  • Playground at Half Floor: Ένας εναλλακτικός χώρος συναντήσεων για εκρηκτικές παρουσιάσεις και η τέλεια ατμόσφαιρα για αποδοτική έμπνευση.

Πιο αναλυτικά, τα 8 θεματικά δωμάτια του ξενοδοχείου είναι:

Photo Experience Room
Basketball Court Room
Grey Room
Wine Lovers Experience Room
Sweet Lover Room
Music Band Room
Gaming Arena Room
Well-being Room

The Composers
Οι Composers (Φίλιππος, Μαράγια, Ηλίας) είναι άνθρωποι που βοηθούν τον επισκέπτη να συνθέσει μία μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία κομμένη και ραμμένη στις προτιμήσεις του. Σέβονται και αγαπούν την επαφή και τον διάλογο. Επιλέγουμε τους Composers για τις δεξιότητές τους στην επικοινωνία, τη σύγχρονη νοοτροπία και το ανοιχτό μυαλό τους. Οι Composers είναι εδώ για να διευκολύνουν και να αναβαθμίζουν την εμπειρία του ξενοδοχείου. Θα τους βρείτε να βοηθούν τους επισκέπτες κατά το check in, να σερβίρουν ένα ποτό ή να προτείνουν μέρη για επίσκεψη.

Οι Composers λειτουργούν ως φίλοι ταξιδιού και ως οι απευθείας σύνδεσμοι του επισκέπτη με τον τοπικό πολιτισμό και τους ανθρώπους. Θέλουμε να είναι εντελώς αφιερωμένοι στους επισκέπτες μας και να τους βοηθούν να ζήσουν μία μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία, γι’αυτό έχουν ως αποστολή τους να εξυπηρετούν όσο καλύτερα γίνεται.


Onoma Hotel
Μοναστηρίου 24, Τ.Κ. 54629
Θεσσαλονίκη, Ελλάδα
T: +30 2314 423 300

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

19/03/2024
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024