Τελευταία νέα
ΑρχικήΣτήλεςΠαρουσίαση ΠροϊόντοςΠέντε βιβλία must για τις καλοκαιρινές σας διακοπές

Πέντε βιβλία must για τις καλοκαιρινές σας διακοπές

Είστε έτοιμοι να διακοπάρετε ή να αράξετε στην παραλία και δεν είστε σίγουροι για το ποια βιβλία θα σας κρατήσουν την καλύτερη συντροφιά; Μαζί με τον Μάξιμο –τον γνωστό γάτο βιβλιοφάγο- επιλέξαμε πέντε που θα σας βοηθήσουν να χαλαρώσετε, να περάσετε ευχάριστα το χρόνο σας, μα πάνω από όλα θα σας κρατήσουν σε εγρήγορση!

Καθώς ετοιμάζουμε βαλίτσα για διακοπές ένα από τα πράγματα που δεν παραλείπουμε να πάρουμε μαζί μας είναι ένα καλό βιβλίο που θα μας συντροφεύσει σε αυτές τις ημέρες χαλάρωσης και αποφόρτισης από την καθημερινότητά μας.

Επιλέξτε βιβλία που ακονίζουν το μυαλό, προσφέρουν γνώση και διεγείρουν τη φαντασία. Αν είστε ακόμη σε διαδικασία αναζήτησης ή αν είστε δεινοί βιβλιοφάγοι και θέλετε να εμπλουτίσετε ακόμα περισσότερο τη λίστα σας, το The Book Eater έχει καταλήξει σε 5 must βιβλία που θα σας βοηθήσουν να χαλαρώσετε, να περάσετε ευχάριστα και εποικοδομητικά το χρόνο σας, μα πάνω από όλα θα σας κρατήσουν σε εγρήγορση!

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024
08/03/2024