Τελευταία νέα
ΑρχικήΣτήλεςΠαρουσίασηΈνα από τα 15 καλύτερα Μεταπτυχιακά Τουρισμού στον κόσμο βρίσκεται στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο

Ένα από τα 15 καλύτερα Μεταπτυχιακά Τουρισμού στον κόσμο βρίσκεται στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο

Η 7 φορές βραβευμένη Σχολή Τουρισμού του Μητροπολιτικού Κολλεγίου προσφέρει ένα από τα πιο σύγχρονα μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών στον Τουρισμό και σου δίνει την ευκαιρία να ξεκινήσεις τις σπουδές σου με προνομιακά δίδακτρα -30%.

Αναδεικνύοντας την αισιόδοξη και φωτεινή πλευρά της ζωής, ο Τουρισμός είναι ένας κλάδος με υψηλά επίπεδα προσφοράς και ζήτησης. Όταν όμως επιθυμείς να χτίσεις μια καριέρα πάνω σε γερά θεμέλια, μαζί με την πρακτική εξάσκηση και την εμπειρία, το συστατικό που μπορεί να ενισχύσει τη δυναμική, να ενεργοποιήσει την αυτοπεποίθηση και να σου δώσει την ώθηση που χρειάζεται ένας επαγγελματίας για να ξεχωρίσει, παραμένει ένας ισχυρός μεταπτυχιακός τίτλος σπουδών.
Με την πιο ολοκληρωμένη πρόταση τουριστικής εκπαίδευσης, η πολυβραβευμένη Σχολή Τουρισμού του Μητροπολιτικού Κολλεγίου απευθύνεται σε κάθε επαγγελματία ή απόφοιτο που επιθυμεί να εξελιχθεί και να διεκδικήσει ανώτερες θέσεις στον κλάδο του Τουρισμού, παρέχοντας το καινοτόμο Μεταπτυχιακό στη Διεθνή Φιλοξενία, Οργάνωση Εκδηλώσεων και Διοίκηση Τουρισμού.
Οι εγγραφές για τα νέα τμήματα Φεβρουαρίου συνεχίζονται, με προνομιακά δίδακτρα -30%. Να τι πρέπει να γνωρίζεις για το MSc International Hospitality, Events and Tourism Management πριν κάνεις την εγγραφή σου:
  • Πρόκειται για ένα μεταπτυχιακό που προσφέρεται σε συνεργασία με το διακεκριμένο Oxford Brookes University, από το οποίο απονέμεται και ο τίτλος σπουδών. Το Oxford Brookes University έχει τη θέση του 1ου σύγχρονου πανεπιστήμιου στη Μ. Βρετανία και του 14ου στον κόσμο στις σπουδές Τουρισμού (βάσει του διεθνούς πίνακα κατάταξης Πανεπιστημίων QS World University Ranking 2021).
  • Κάθε φοιτητής διαθέτει προσωπικό μέντορα. Πιο συγκεκριμένα, σε κάθε φοιτητή ανατίθεται, στην αρχή του ακαδημαϊκού έτους, ένας επαγγελματίας του κλάδου της φιλοξενίας ο οποίος αναλαμβάνει να τον καθοδηγήσει στα επόμενα επαγγελματικά του βήματα και, τελικά, να του δώσει το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα όταν έρθει η στιγμή να διεκδικήσει μια θέση στην αγορά εργασίας. Πρόκειται για έναν θεσμό που αποτελεί κλειδί για την ανάπτυξη της δυναμικής του κάθε φοιτητή προσωπικά.
  • Η διδασκαλία βασίζεται σε πρωτοποριακές μεθόδους. Η χρήση νέων τεχνολογιών, παιχνίδια ρόλων κ.α. επιτρέπουν στους φοιτητές να ενισχύουν τις γνώσεις, τις δεξιότητες και το προσωπικό τους χαρτοφυλάκιο. Η εκπαιδευτική διαδικασία ολοκληρώνεται από διαλέξεις από εξέχουσες προσωπικότητες του τουριστικού κλάδου. Πιο συγκεκριμένα, στο πλαίσιο του θεσμού Hotel Open Forum, εξέχουσες προσωπικότητες του τουριστικού κλάδου μοιράζονται πολύτιμες εμπειρίες από την πολυετή διεθνή ή εγχώρια καριέρα τους.
  • Το πρόγραμμα σπουδών συνδυάζει δύο γνωστικά αντικείμενα: τη Διοίκηση στις μονάδες τουρισμού και φιλοξενίας και την Οργάνωση Εκδηλώσεων κάθε τύπου (συνέδρια, εκθέσεις, ταξίδια κινήτρων κ.α.).
  • Το διδακτικό προσωπικό απαρτίζεται από επαγγελματίες με μεταπτυχιακούς και διδακτορικούς τίτλους και μακρά εμπειρία στον κλάδο της φιλοξενίας.
  • Ισχυρό σύμμαχο στην επαγγελματική αποκατάσταση των φοιτητών εντός και εκτός Ελλάδας αποτελεί και το ευρύ δίκτυο συνεργαζόμενων ξενοδοχειακών και τουριστικών επιχειρήσεων του Μητροπολιτικού Κολλεγίου. Η σύνδεση με την τουριστική αγορά ενισχύεται με θεσμούς όπως οι Ημέρες Καριέρας Τουρισμού στη διάρκεια των οποίων οι φοιτητές και απόφοιτοι της Σχολής Τουρισμού περνούν από συνεντεύξεις για να διεκδικήσουν θέσεις στις μεγαλύτερες ξενοδοχειακές και τουριστικές επιχειρήσεις.
To Μητροπολιτικό Κολλέγιο αποτελεί το μοναδικό στην Ελλάδα Κολλέγιο, μέλος του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού (UNWTO), που αποτελεί Εξειδικευμένο Όργανο του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών για την προώθηση της υπεύθυνης και βιώσιμης ανάπτυξης του τουρισμού διεθνώς. Επιπλέον, έχει βραβευτεί για 6 συνεχή έτη ως η «Καλύτερη Σχολή Ξενοδοχειακής Εκπαίδευσης» (Best Hotel Education Provider), στα Greek Hospitality Awards [2016, 2017, 2018, 2019, 2020, 2021] και έχει τιμηθεί με το Χρυσό Βραβείο στα βραβεία Tourism Awards 2021 για τα Προγράμματα Εκπαίδευσης και Εξειδίκευσης που προσφέρει σε συνεργασία με Διεθνή Πανεπιστήμια.
Μητροπολιτικό Κολλέγιο. Το μεγαλύτερο Κολλέγιο Πανεπιστημιακών Σπουδών στην Ελλάδα.
Αθήνα | Μαρούσι | Πειραιάς | Θεσσαλονίκη | Κρήτη | Ρόδος | Λάρισα Ι Πάτρα
Ανακαλύψτε περισσότερα για το μεταπτυχιακό της Σχολής Τουρισμού του Μητροπολιτικού Κολλεγίου στο mitropolitiko.edu.gr ή καλώντας στη Γραμμή Πανελλαδικής Ενημέρωσης, 213 33 30 300.
      
Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

19/03/2024
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024