Τελευταία νέα
ΑρχικήΣτήλεςΑφιερώματα Εκθέσεων9η Έκθεση «Τουριστικό Πανόραμα»

9η Έκθεση «Τουριστικό Πανόραμα»

9η Έκθεση «Τουριστικό Πανόραμα»

Τις πρώτες εικόνες της «Ολυμπιακής Ελλάδας» θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν οι επισκέπτες της έκθεσης «Τουριστικό Πανόραμα 2004» αλλά και να σχηματίσουν εντυπώσεις για την τουριστική διάσταση της μεγαλύτερης πρόκλησης που έχει αναλάβει η χώρα μας στη σύγχρονη ιστορία της.

Το «Τουριστικό Πανόραμα 2004», που θα πραγματοποιηθεί από 22 έως 25 Απριλίου 2004 στο Εκθεσιακό Κέντρο του Ο.Λ.Π. στον Πειραιά, θα είναι η κορυφαία, μέχρι τότε, εκδήλωση με ειδική ενότητα και λογότυπο για την Ελλάδα του 2004 και αφιέρωμα στην Aθήνα και στο Δίκτυο των Ολυμπιακών Πόλεων. Συγχρόνως θα φιλοξενήσει όλους εκείνους, τους φορείς που έχουν σχέση με τους Ολυμπιακούς Αγώνες όπως Ε.Ο.Τ., Πολιτιστική Ολυμπιάδα, Οργανωτική Επιτροπή Ολυμπιακών Αγώνων «Αθήνα 2004», Δήμο Αθηναίων, Νομαρχία Πειραιά, Δήμο Βόλου και Νέας Ιωνίας Μαγνησίας κ.α.

Η Έκθεση από το ξεκίνημά της το 1996, προβάλλει την συνεισφορά του Έλληνα Ταξιδιώτη στην αύξηση του κύκλου εργασιών των τουριστικών επιχειρήσεων, αναδεικνύει την Ελληνική Περιφέρεια φιλοξενώντας την πλειονότητα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και εστιάζεται στις ειδικές μορφές Τουρισμού αλλά και στην προοπτική περαιτέρω ανάπτυξης του Τουρισμού. Έχει, δε, καθιερωθεί ως η κυριότερη ελληνική τουριστική έκθεση που απευθύνεται στο ευρύ κοινό των 4.000.000 κατοίκων του Λεκανοπεδίου, με επίκεντρο τον εσωτερικό τουρισμό.
Ο Ομιλος Καλοφωλιά και η Οικονομική Εφημερίδα ΕΞΠΡΕΣ, με αρχή την Εκθεση του 2004, θα τιμά κάθε χρόνο μία από τις χώρες που εμπιστεύθηκαν την Εκθεση και έχουν συνεχή παρουσία σε αυτή. Για το 2004, με την ευκαιρία της πλήρους εντάξεώς της την 1η Μαϊου στην Ευρωπαϊκή Ενωση, τιμώμενη χώρα είναι η Κύπρος. Ο δε Πρόεδρος του Κυπριακού Οργανισμού Τουρισμού, κ. Φώτης Φωτίου θα παραστεί στα εγκαίνια της Εκθέσεως.

Πολλές και σημαντικές είναι οι συμμετοχές στην Εκθεση από φορείς, προορισμούς και επιχειρήσεις, αξίζει δε να σημειωθεί ότι δύο μήνες πριν την πραγματοποίησή της έχει σχεδόν καλυφθεί όλος ο διαθέσιμος εκθεσιακός χώρος.

Από πλευράς διεθνών προορισμών η Πολωνία, η Τυνησία, η Κούβα, η Νότιος Αφρική και η Μάλτα έχουν επίσης δηλώσει συμμετοχή.

Η Εκθεση τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης και του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024