Τελευταία νέα
ΑρχικήΣτήλεςΠαρουσίασηΝόστιμα μενού από τη φύση στο Perivoli Farm-to-Table Restaurant

Νόστιμα μενού από τη φύση στο Perivoli Farm-to-Table Restaurant

Το Perivoli Farm-to-Table Restaurant, καλωσορίζει όλους τους περαστικούς που επιθυμούν να ζήσουν μια αξέχαστη εμπειρία γαστρονομίας.

Το εστιατόριο Perivoli Farm-to-Table Restaurant βρίσκεται στο τετράστερο ξενοδοχείο Περιβόλι, μόλις 8 χλμ. από το Ναύπλιο και είναι ανοιχτό για τους περαστικούς από τον Απρίλιο εώς και τον Οκτώβριο. Το Perivoli Farm-to-Table Restaurant, προσφέρει νόστιμα μενού από τη φύση σε κάθε πιάτο του, τα οποία δημιουργούνται με βάση τα εποχιακά και βιολογικά προϊόντα, την αγνή φύση, καθώς και από τους τοπικούς παραγωγούς βιολογικών φρούτων και λαχανικών.

Η σεφ του εστιατορίου, δημιουργεί ευφάνταστα πιάτα και συνδιασμούς γεύσεων που διεγείρουν τις αισθήσεις, με την αποκλειστική χρήση των πιο φρέσκων υλικών, βασιζόμενη πάντα στην ελληνική παράδοση.

Το Perivoli Farm-to-Table Restaurant, καλωσορίζει όλους τους περαστικούς που επιθυμούν να ζήσουν μια αξέχαστη εμπειρία γαστρονομίας. Το εστιατόριο, προσφέρει ένα μεσημεριανό γεύμα από το à la carte μενού ή ένα δείπνο τριών πιάτων ημέρας (με δύο επιλογές για κάθε πιάτο). Ο κάθε ένας έχει τη δυνατότητα, να γευθεί ένα ρομαντικό δείπνο δίπλα στην πισίνα του ξενοδοχείου Περιβόλι και να απολαύσει τη μαγευτική θέα, δοκιμάζοντας παράλληλα μερικά από τα καλύτερα ελληνικά κρασιά.

Το Perivoli Farm-to-Table Restaurant, δέχεται κρατήσεις που πραγματοποιούνται είτε μέσω email, είτε τηλεφωνικά και προσφέρει στους πελάτες του δωρεάν χώρο στάθμευσης.

Στοιχεία επικοινωνίας:
Πυργιώτικα, Ναύπλιο, 211 00
+30 27520 47905
info@restaurantperivoli.com
Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024
08/03/2024