Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Μιχ. Παναγιωτακόπουλος - Ελ. Τρέσου (allCruises.gr): Η κρουαζιέρα προσιτή στις ελληνικές οικογένειες

Βίκυ Καραντζαβέλου - 12 Ιούλιος 2022, 12:27

Στο TravelDailyNews Greece & Cyprus και στη Βίκυ Καραντζαβέλου μιλάνε οι ιδρυτές της νεοσύστατης εταιρείας allCruises.gr κ.κ. Μιχάλης Παναγιωτακόπουλος και Ελένη Τρέσσου, στο πλαίσιο της επίσκεψης στο κρουαζιερόπλοιο MSC Lirica το οποίο ξεκινάει κρουαζιέρες από τον Πειραιά.

Η νέα εταιρεία allcruises.gr ξεκινά στο χώρο της κρουαζιέρας με όραμα να γνωρίσει ο Έλληνας και να αγαπήσει ακόμα περισσότερο τις διακοπές με κρουαζιερόπλοιο, που ιδίως για μια οικογένεια προσφέρουν αξέχαστες εμπειρίες.


Στον δικτυακό τόπο της εταιρίας, η οποία έχει δημιουργηθεί από τον κ. Μιχάλη Παναγιωτακόπουλο και την κα Ελένη Τρέσου, γνώστες επί σειρά ετών της κρουαζιέρας, ο κάθε τουριστικός πράκτορας μπορεί να βρει τα δρομολόγια των κυριότερων πλοίων που μάλιστα ξεκινούν από τα ελληνικά λιμάνια και προσφέρουν κρουαζιέρα στα νησιά του Αιγαίου. Φυσικά, υπάρχει Έλληνας συνοδός και όλες οι πληροφορίες βρίσκονται στα ελληνικά.

Στη συνέντευξη που ακολουθεί, οι δύο ιδρυτές της allCruises.gr μιλάνε στο TravelDailyNews Greece & Cyprus για τις κρουαζιέρες που πραγματοποιούνται στα ελληνικά νησιά δίνοντας έμφαση και στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που αφορούν στις οικογένειες.


Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top