Τελευταία νέα
ΑρχικήΣτήλεςΣεμινάρια & WorkshopsΣεμινάριο “Marketing Αερογραμμών και Αποτελεσματικότητα σε ένα Μεταβαλλόμενο Κόσμο”

Σεμινάριο “Marketing Αερογραμμών και Αποτελεσματικότητα σε ένα Μεταβαλλόμενο Κόσμο”

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ
“Marketing Αερογραμμών και Αποτελεσματικότητα σε ένα Μεταβαλλόμενο Κόσμο”

Εισηγητής: Δρ Ανδρέας Παπαθεοδώρου και συνεργάτες
Αθήνα, 29/09 – 01/10

Γιατί πρέπει να παρακολουθήσω αυτό το Σεμινάριο;

Το επιχειρηματικό περιβάλλον στο χώρο των αερομεταφορών αλλάζει γρήγορα δημιουργώντας συνθήκες έντονου ανταγωνισμού και αποτελεσματικότητας στις οποίες οι εταιρείες καλούνται να προσαρμοστούν: όσοι παραμένουν αμέτοχοι στις εξελίξεις οδηγούνται σταδιακά στην αποτυχία. Σε συνάφεια με τον εξορθολογισμό του κόστους και τη ορθή διαχείριση προσόδου, οι επιτυχημένοι αερομεταφορείς πρέπει να υιοθετήσουν ενεργές στρατηγικές αεροπορικού marketing και τεχνικές πωλήσεων, ώστε να εξασφαλίσουν την παρουσία τους στην αγορά, να επεκτείνουν την πελατειακή τους βάση και να ηγηθούν του κλάδου τους. Το σεμινάριο αναπτύσσει τις αρχές και την εφαρμογή του αεροπορικού marketing κατά τρόπο διεξοδικό και ολοκληρωμένο δίνοντας έμφαση στη σημασία αυτού ως παράγοντα επιχειρηματικής επιτυχίας. Οι όποιες θεωρητικές προσεγγίσεις συμπληρώνονται από παραδείγματα, μελέτες περιπτώσεων και στρατηγικά παίγνια που βοηθούν τους συμμετέχοντες στο να κατανοήσουν καλύτερα και να εφαρμόσουν εποικοδομητικά τα μείζονα ζητήματα του αεροπορικού marketing και των πωλήσεων στα πλαίσια της εταιρείας τους. Με βάση τα παραπάνω, η συμμετοχή στο σεμινάριο μπορεί να είναι χρήσιμη για μία αεροπορική εταιρεία τόσο από τακτικής απόψεως στη βραχυχρόνια περίοδο όσο και πλευράς μακροχρόνιας στρατηγικής.

Ποιος πρέπει να παρακολουθήσει το Σεμινάριο;

Το σεμινάριο απευθύνεται κυρίως σε μεσαία και δυναμικά στελέχη αεροπορικών εταιρειών με συμμετοχή στη λήψη αποφάσεων στο χώρο της στρατηγικής, των πωλήσεων και του marketing. Ωστόσο, το σεμινάριο μπορεί να είναι επωφελές και για όσους άλλους αναζητούν αποτελεσματικές λύσεις και ιδέες για επιβίωση, αν όχι μεγέθυνση και αριστεία, στο διαρκώς αναταρασσόμενο επιχειρηματικό περιβάλλον των αερομεταφορών. Στα πλαίσια αυτά το σεμινάριο είναι χρήσιμο και για σχετιζόμενα με τις αερομεταφορές τουριστικά πρακτορεία και γραφεία.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024