Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

PHILOXENIA 2005
Πρόγραμμα ραντεβού με Φιλοξενούμενους Αγοραστές

14 Οκτώβριος 2005, 00:00

PHILOXENIA 2005
Πρόγραμμα ραντεβού με Φιλοξενούμενους Αγοραστές

Hosted Buyers Programme

Η Διεθνής Έκθεση Τουρισμού Philoxenia στα πλαίσια της στρατηγικής της για ποιοτική αναβάθμιση του ελληνικού τουρισμού, φέτος υποστηρίζει ένα δυναμικό πρόγραμμα Φιλοξενίας Διεθνών Αγοραστών (Hosted Buyers Programme), καλύπτοντας περίπου 30 χώρες.

Η έκθεση φιλοξενεί 100 επιλεγμένους τουριστικούς πράκτορες και tour operators, που εξειδικεύονται στην Ελλάδα και τις χώρες εκθέτες της Philoxenia, συμπεριλαμβανομένου και ενός σημαντικού αριθμού τουριστικών γραφείων που ειδικεύονται στον συνεδριακό τουρισμό. Οι προσκεκλημένοι αγοραστές προέρχονται κυρίως από τις Ευρωπαϊκές και Μεσογειακές χώρες, τα Βαλκάνια αλλά και την Αυστραλία.

Υλοποίηση του Προγράμματος Φιλοξενούμενων Αγοραστών

Στα πλαίσια του παραπάνω προγράμματος, η Helexpo έχει εξασφαλίσει τη συνεργασία της Travel Media Applications, η οποία διαθέτει μεγάλη εμπειρία και ισχυρό δίκτυο επαφών μέσα από τη διεθνή ηλεκτρονική τουριστική εφημερίδα TravelDailyNews International που εκδίδει σε ημερήσια βάση. Η Travel Media Applications έχει αναλάβει την εύρεση, αξιολόγηση και πρόσκληση των αγοραστών (buyers), τον συντονισμό και την οργάνωση της διαδικασίας των ραντεβού, τον απολογισμό του Hosted Buyers Programme και την ενημέρωση εκθετών και αγοραστών.

Πως θα κλείσετε ραντεβού

Οι εκθέτες και οι συνεκθέτες της Philoxenia μπορούν να έρθουν σε επικοινωνία με την εταιρία Travel Media Applications, που έχει αναλάβει τη διαδικασία της πρόσκλησης των Hosted Buyers για να κλείσουν συγκεκριμένα ραντεβού μαζί τους.

H υπεύθυνη για τον συντονισμό των ραντεβού κα. Βίκυ Καραντζαβέλου, τηλ. 210-9374050, 693-6666427, email: vicky@traveldailynews.com θα διευκολύνει εκθέτες και buyers να κλείσουν εκ των προτέρων ραντεβού μεταξύ τους.

Στο πλαίσιο αυτό η Travel Media Applications καταγράφει όλες τις επιχειρήσεις -εκθέτες και συνεκθέτες- της Philoxenia ώστε να συμμετάσχουν στη διαδικασία σύναψης προσωπικών συναντήσεων με τους προσκεκλημένους αγοραστές.

Ποιοι θα συμμετάσχουν στα ραντεβού με τους Buyers

Ραντεβού με τους προσκεκλημένους αγοραστές –τουριστικά γραφεία και tour operators- μπορούν να κλείσουν κατά προτεραιότητα οι:

  • επιχειρήσεις διαμονής (ξενοδοχεία κάθε μορφής και κατηγορίας, ενοικιαζόμενα καταλύματα),
  • οργάνωσης ταξιδιών (τουριστικά και ταξιδιωτικά γραφεία κάθε μορφής εισερχόμενου τουρισμού), και
  • μεταφορών (αεροπορικές εταιρίες, αντιπρόσωποι αεροπορικών εταιριών, εταιρίες πούλμαν, εταιρίες ενοικίασης αυτοκινήτων, ακτοπλοϊκές, κρουαζιέρας κ.ά.)

συμπληρώνοντας στα αγγλικά την αίτηση συμμετοχής τους και αποστέλλοντάς την στο fax: 210-9374051.

Που θα πραγματοποιούνται τα ραντεβού


Πατήστε για μεγέθυνση

Στη διάρκεια της έκθεσης θα υπάρχει ειδικά διαμορφωμένος χώρος στον δεύτερο όροφο του Περιπτέρου 15 όπου κατόπιν ραντεβού, οι εκθέτες θα μπορούν να συναντούν τους Hosted Buyers κατά τις δύο πρώτες ημέρες που είναι αφιερωμένες αποκλειστικά στους επαγγελματίες.

Κάθε buyer θα έχει δικό του τραπέζι με την επωνυμία της εταιρίας του όπου θα υποδέχεται τους εκθέτες. Η κα. Μαρία Τσερώνη θα είναι υπεύθυνη γραμματείας στο χώρο που θα πραγματοποιούνται τα ραντεβού για να διευκολύνει την πραγματοποίηση ραντεβού επί τόπου.

Με ποιον θα επικοινωνείτε για τα ραντεβού σας

Υπεύθυνη για τον συντονισμό των προκαθορισμένων ραντεβού είναι η κα. Βίκυ Καραντζαβέλου, τηλ. 210-9374050, 693-6666427, email: vicky@traveldailynews.com

Υπεύθυνη γραμματείας στο χώρο των buyers είναι η κα. Μαρία Τσερώνη.

ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

         

Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top