Τελευταία νέα
ΑρχικήΣτήλεςΣυνέντευξηΙωάννης ΣτρατάκηςΑύξηση τουριστικής κίνησης και κλινών στη Φλώρινα το 2006

Ιωάννης ΣτρατάκηςΑύξηση τουριστικής κίνησης και κλινών στη Φλώρινα το 2006

Ιωάννης Στρατάκης
Αύξηση τουριστικής κίνησης και κλινών στη Φλώρινα το 2006

TravelDailyNews: Ποια είναι τα σχέδιά σας για την ανάπτυξη του Τουρισμού στην περιοχή σας;

Ιωάννης Στρατάκης: Προσδοκούμε μεγαλύτερη ανάπτυξη του Τουρισμού στην περιοχή μας που διαθέτει συγκριτικά πλεονεκτήματα ιδιαίτερα στις εναλλακτικές μορφές τουρισμού.
Οι λίμνες των Πρεσπών, η Βεγορίτιδα, το Νυμφαίο και γενικά οι όμορφοι οικισμοί του Νομού μας θεωρούνται τουριστικοί προορισμοί, για μεγάλο μέρος του πληθυσμού της πατρίδας μας, προσφέροντας στους επισκέπτες τοπία μοναδικής ομορφιάς σε συνδυασμό με την τοπική κουζίνα και την φιλοξενία των κατοίκων του Νομού μας.

TDN: Ποιο είναι το κυριότερο πρόβλημα που σας απασχολεί αυτή την περίοδο σχετικά με τον τουρισμό, και σε ποιες ενέργειες προσανατολίζεστε για την λύση του;

Ι.Σ.: Η απόσταση από τα μεγάλα κέντρα, ιδιαίτερα την πρωτεύουσα, καθώς και η αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών. Οι ενέργειές μας συνίστανται στην καθημερινή προσπάθειά μας στην καλυτέρευση του οδικού δικτύου. Να τονίσουμε ιδιαίτερα την προσπάθεια που καταβάλει η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Φλώρινας σε συνεργασία με τους Δήμους και την Πολιτεία τους χειμερινούς μήνες και έχουμε καταφέρει να είναι πάντα ανοιχτοί και προσπελάσιμοι οι δρόμοι του Νομού όση χιονόπτωση και να υπάρχει.
Για την επιμόρφωση καταβάλουμε επίπονες προσπάθειες με την λειτουργία εκθέσεων και ημερίδων στο Νομό, για να έρθουν σε επαφή οι φορείς του Νομού μας.

TDN: Ποια είναι τα μηνύματα για την πορεία του τουρισμού στην περιοχή σας την ερχόμενη τουριστική περίοδο;

Ι.Σ.: Ο Νομός Φλώρινας περιμένουμε να έχει αυξητική πορεία και την ερχόμενη τουριστική περίοδο. Ήδη έχουν αυξηθεί οι κλίνες στο Νομό και θα αυξηθούν περισσότερο τους επόμενους μήνες. Έτσι θα έχουν τη χαρά να απολαύσουν τις ομορφιές του Νομού μας περισσότεροι επισκέπτες που τώρα τις περιόδους αιχμής δυσκολευόμαστε να τους φιλοξενήσουμε.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024