Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-Διατροφή2ο Παγκρήτιο Forum: Έρχεται στο ΟΑΚΑ – Όλες οι λεπτομέρειες
Γαστρονομικό Forum

2ο Παγκρήτιο Forum: Έρχεται στο ΟΑΚΑ – Όλες οι λεπτομέρειες

Στόχος των διοργανωτών του 2ου Παγκρήτιου Forum είναι η διασύνδεση της κρητικής διατροφής με την ευζωία, τον αθλητισμό και τον αθλητικό Τουρισμό, παράλληλα με την ανάδειξη των εξαιρετικών προϊόντων που παράγονται στην Κρήτη.

Νέο ραντεβού στην Αθήνα για την προώθηση της κρητικής διατροφής στην ελληνική αγορά δίνουν παραγωγοί και μεταποιητές κρητικών αγροτικών προϊόντων, μετά την τεράστια επιτυχία του 1ου Παγκρήτιου Forum – Αθήνα τον περασμένο Μάιο, στο ΟΑΚΑ.

Αυτή τη φορά, το 2ο Παγκρήτιο Forum προώθησης κρητικών προϊόντων στα ελληνικά ξενοδοχεία & τα δίκτυα διανομής στην Αθήνα, θα λάβει χώρα και πάλι στο ΟΑΚΑ, στις 17 και 18  Φεβρουαρίου 2023.

Στόχος των διοργανωτών είναι η διασύνδεση της κρητικής διατροφής με την ευζωία, τον αθλητισμό και τον αθλητικό Τουρισμό, παράλληλα με την ανάδειξη των εξαιρετικών προϊόντων που παράγονται στην Κρήτη.

Το 2ο Παγκρήτιο Forum – Αθήνα θα περιλαμβάνει προκαθορισμένες δωρεάν ημίωρες συναντήσεις (Β2Β) για τη διάθεση φρέσκων και μεταποιημένων κρητικών αγροτικών προϊόντων στα ξενοδοχεία της χώρας και στην ευρύτερη ελληνική αγορά, μέσω των δικτύων διανομής. Στο πρόγραμμα του, θα ενταχθούν και παράλληλες δράσεις, δίνοντας τη δυνατότητα σε κάθε ενδιαφερόμενο να γνωρίσει τα κρητικά προϊόντα.

Το εγχείρημα του περασμένου Μαΐου στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία παρέχοντας την ευκαιρία σε πολλούς ξενοδόχους να προμηθευτούν προϊόντα απ’ ευθείας από τους παραγωγούς και τους μεταποιητές και να χτίσουν μια οικονομική συνεργασία με πολλαπλά οφέλη για τις δύο πλευρές. Να σημειωθεί ότι κατά το 1ο Παγκρήτιο Forum στην Αθήνα συμμετείχαν 118 παραγωγοί και μεταποιητές από την Κρήτη και 112 εκπρόσωποι ξενοδοχείων και Δικτύων Διανομής, πραγματοποιώντας συνολικά  περισσότερες από 12.000 Β2Β συναντήσεις.

Το 2ο Παγκρήτιο Forum – Αθήνα έχει τη στήριξη της περιφέρειας Κρήτης και της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος (ΚΕΕΕ), καθώς και την έμπρακτη συμπαράσταση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Διευθυντών Ξενοδοχείων.

TraveldailyNews Greece & Cyprus | + Άρθρα

Στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης, δημοσιογράφος σε καθημερινές e-εφημερίδες και απόφοιτη του τμήματος δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024