Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΕνοικιαζόμεναΑνακαίνιση για το ξενοδοχείο Δελφίνι στη Σίφνο
Η ανακαίνιση έγινε σε δωμάτια, μπάνιο, επίπλωση, εξοπλισμό και εξωτερικούς χώρους

Ανακαίνιση για το ξενοδοχείο Δελφίνι στη Σίφνο

Σε μια γραφική τοποθεσία στις Καμάρες της Σίφνου, με φόντο τη θέα του Αιγαίου πελάγους, βρίσκεται το συγκρότημα ενοικιαζόμενων δωματίων και το εστιατόριο Δελφίνι. Το συγκρότημα ανακαινίστηκε φέτος και το […]

Σε μια γραφική τοποθεσία στις Καμάρες της Σίφνου, με φόντο τη θέα του Αιγαίου πελάγους, βρίσκεται το συγκρότημα ενοικιαζόμενων δωματίων και το εστιατόριο Δελφίνι<...>.

Το συγκρότημα ανακαινίστηκε φέτος και το κόστος ξεπέρασε τις 100.000 ευρώ. Η φάση της ανακαίνισης διήρκεσε από το Νοέμβριο του 2010 έως το Μάρτιο του 2011.

Ακολουθώντας το ρεύμα της εποχής, δημιουργήθηκε ένας χώρος με εξωτερικό υδρομασάζ όπου μπορεί κανείς να χαλαρώσει απολαμβάνοντας τον καφέ ή το ποτό του. Επίσης κάποια δωμάτια διαθέτουν ιδιωτικό υδρομασάζ εξωτερικού χώρου.

Το πρωϊνό σερβίρεται στη βεράντα (σπιτικά κέικ και άλλα γλυκίσματα, βουτήματα, παραδοσιακά τυριά και σπιτικές μαρμελάδες). Στο εστιατόριο οι επισκέπτες θα γευθούν παραδοσιακή σπιτική κουζίνα, νέες γεύσεις, φρέσκα ψάρια, αλλά και το απόγευμα την μαγευτική ώρα του ηλιοβασιλέματος, μπορούν να απολαύσουν τον καφέ ή το γλυκό τους.

Υπάρχει επίσης χώρος στάθμευσης, αλλά και ελεύθερο ασύρματο Internet στους κοινόχρηστους χώρους.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024