Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΕνοικιαζόμεναΔίκτυο ξενώνων και καινοτομικά τουριστικά προϊόντα από την Τόπος ΑΕ

Δίκτυο ξενώνων και καινοτομικά τουριστικά προϊόντα από την Τόπος ΑΕ

Η εταιρία Τόπος ΑΕ, που ιδρύθηκε τον Οκτώβριο του 2001 από τη εισηγμένη στο Χρηματιστήριο ‘Θεμελιοδομή A.E.’ (90%) και τη θυγατρική της εταιρία συμβούλων ‘Eξάντας A.E.’, δραστηριοποιείται στο χώρο του […]

Η εταιρία Τόπος ΑΕ, που ιδρύθηκε τον Οκτώβριο του 2001 από τη εισηγμένη στο Χρηματιστήριο ‘Θεμελιοδομή<.> A.E.’ (90%) και τη θυγατρική της εταιρία συμβούλων ‘Eξάντας A.E.’, δραστηριοποιείται στο χώρο του ειδικού τουρισμού<...> και των βιολογικών καλλιεργειών, και πρόσφατα ανακοίνωσε ότι θα λειτουργήσει το σαλέ ‘Δίστρατο’ στο χιονοδρομικό κέντρο της Bασιλίτσας, στην περιοχή της Κόνιτσας.

Επίσης, η εταιρία βρίσκεται σε συζητήσεις με υπάρχουσες μονάδες, προκειμένου να ενταχθούν σε ένα δίκτυο της ‘Tόπος’, είτε ενοικιαζόμενοι, είτε μετά από εξαγορά, είτε και με τη σύσταση κοινών εταιριών. Πριν το Πάσχα 3-4 ξενώνες θα έχουν ενταχθεί στο δίκτυο αφού θα έχουν γίνει και κάποιες επεμβάσεις που θα τους δίνουν εύκολα αναγνωρίσιμα μορφολογικά στοιχεία. Στους άμεσους σχεδιασμούς της «Tόπος» είναι και η δημιουργία μικρού οικισμού από ξύλινα σπιτάκια – ξενώνες γύρω από το chalet κι ενός μικρού καφέ δίπλα στον εναέριο αναβατήρα.

Η εταιρία Τόπος, μετά από τη εξαγορά της Nο Limits, προχωράει και στη οργάνωση των υπαίθριων δραστηριοτήτων, και εντός του Φεβρουαρίου θα συσταθούν τρεις θυγατρικές της ‘Tόπος’, οι No Limits Kόνιτσας, Γρεβενών και Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα ήδη βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο οι συζητήσεις με υπάρχοντα οργανωμένα σχήματα και πιθανώς οι άνθρωποι που τα λειτουργούν να είναι και μέτοχοι των υπό σύσταση εταιριών. H No Limits Θεσσαλονίκης, πέραν των δράσεων που σχεδιάζει (ποδηλασία το Δέλτα του Aξιού, εκπαιδευτικά προγράμματα για παιδιά στο δάσος της Θεσσαλονίκης, οργάνωση κατασκηνώσεων κ.λπ,) θα αναλάβει και την προβολή των υπολοίπων No Limits. Οι εταιρίες της Kόνιτσας και των Γρεβενών, θα αξιοποιήσουν όλες τις δυνατότητες για outdoor activities που υπάρχουν στους ορεινούς όγκους της επαρχίας Kόνιτσας και οι οποίες συνηγορούν στην ανάπτυξη ενός ειδικού, μη μαζικού τουρισμού.

Στόχος της Τόπος είναι να αξιοποιήσει το ανθρώπινο δυναμικό της περιοχής, τις πολύ καλές πρωτοβουλίες που μεμονωμένα άτομα ή μικρές ομάδες έχουν αναπτύξει, παρέχοντας τα αναγκαία για περαιτέρω ανάπτυξη, όπως κεφάλαια, οργάνωση, και δίκτυο διάθεσης των προϊόντων. Η εταιρία, στην τριετία (ως το φθινόπωρο του 2003) θα πραγματοποιήσει επενδύσεις της τάξεως του 1,5 δισ. δρχ. ενώ στη 10ετία, το επενδυτικό της πρόγραμμα εκτιμάται ότι θα φθάσει τα 7,5 δισ. δρχ.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024