Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΓαστρονομίαΔιακρίσεις για την Λέσχη Αρχιμαγείρων Βορείου Ελλάδος στο Βελιγράδι
Balkan Culinary Cup

Διακρίσεις για την Λέσχη Αρχιμαγείρων Βορείου Ελλάδος στο Βελιγράδι

Από την Πέμπτη 21 Μαΐου 2009 μέχρι και την Κυριακή 24 Μαΐου 2009 στο διεθνές κέντρο Expo – EXPO ΧΧΙ στο Βελιγράδι πραγματοποιήθηκε ο Διαγωνισμός “Balkan Culinary Cup” και παράλληλα […]

Από την Πέμπτη 21 Μαΐου 2009 μέχρι και την Κυριακή 24 Μαΐου 2009 στο διεθνές κέντρο Expo – EXPO ΧΧΙ<...> στο Βελιγράδι πραγματοποιήθηκε ο Διαγωνισμός “Balkan Culinary Cup” και παράλληλα ο 4ος Παγκόσμιος Περιφερειακός Διαγωνισμός Μαγειρικής της WACS. H Λέσχη Αρχιμαγείρων Βορείου Ελλάδος “Ολύμπιος Ζευς συμμετείχε εκπροσωπώντας την Ελλάδα, αλλά και τοπικά τη Λέσχη της Θεσσαλονίκης. Την ελληνική αποστολή εκπροσωπούσαν 6 άτομα από την τοπική oμάδα της Θεσσαλονίκης, τα οποία συμμετείχαν σε 7 κατηγορίες. Τα αποτελέσματα των διακρίσεων έχουν ως εξής:

2 χρυσά βραβεία
Μοντέρνο πιάτο κ. Απόστολος Δήμου και Σκάλισμα Λαχανικών κ. Χρήστος Γκότσης
1 αργυρό βραβείο
Εθνικό πιάτο κ. Παναγιώτης Καραφουλίδης
3 χάλκινα βραβεία
Golden Balkan Chef – πιάτο Ζυμαρικών κ. Αλτάνης Απόστολος και πιάτο με θέμα το Αρνί κ. Γεώργιος Μαστροδημήτρης.

Την Κυριακή 24 Μαΐου 2009 σε κεντρικό εστιατόριο τηςπόλης πραγματοποιήθηκε παρουσίαση ελληνικού menu από την ελληνική αποστολή, την οποία παρακολούθησαν γνωστοί chef του χώρου, οι μαθητές της Μαγειρικής Σχολής του Βελιγραδίου, αλλά και επισκέπτες. Το γεγονός παρουσιάστηκε από τα ΜΜΕ της χώρας.

Η συμμετοχή της Λέσχης Αρχιμαγείρων Βορείου Ελλάδος “Ολύμπιος Ζευς στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία. Η Λέσχη από την πλευρά της θέλει να ευχαριστήσει ιδιαίτερα τους χορηγούς της ΕΓΕΜ ΑΕ και Ρετσίνα Μηρτώ Μαλαματίνα, που συμμετείχαν σε αυτή τη δύσκολη προσπάθειά της. Το Διοικητικό Συμβούλιο της Λέσχης δεσμεύεται να συνεχίσει το έργο που έχει αρχίσει βάζοντας υψηλούς στόχους και αναδεικνύοντας την ελληνική μαγειρική τέχνη με τους σπουδαίους αρχιμάγειρες της Λέσχης.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024