Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΓαστρονομίαFood Festival by Routelab: Το γαστρονομικό απόθεμα της Ηλείας σε πρώτο πλάνο
Βιωματικός Τουρισμός

Food Festival by Routelab: Το γαστρονομικό απόθεμα της Ηλείας σε πρώτο πλάνο

Το RouteLab ταξιδεύει στο Θεματικό Πάρκο Ξυστρή Πύργου Ηλείας. Έκει θα στηθεί ένα υπαίθριο γαστρονομικό & οινικό testing event, το οποίο θα είναι μια αξέχαστη εμπειρίας γεύσεων για όλους τους παραβρισκόμενους.

Εστιάζουμε στον Τουρισμό Εμπειρίας μελετώντας και αξιοποιώντας κάθε παρακλάδι του στο διήμερο δράσεων του #RouteLab στο Θεματικό Πάρκο Ξυστρή Πύργου Ηλείας στις 2 και 3 Νοεμβρίου 2022.

Κύριος οδηγός του Βιωματικού Τουρισμού και οι γεύσεις κάθε τόπου. Οι διατροφικές επιλογές και οι γευστικές απολαύσεις κάθε περιοχής είναι μέρος αναπόσπαστο του πολιτισμού του.

Στον υπαίθριο χώρο του Θεματικού Πάρκου “Ξυστρή” θα στηθεί ένα υπαίθριο γαστρονομικό & οινικό testing event. Μια γιορτή εμπειρίας γεύσεων. Σε μια πολυθεματική παρουσίαση οίνου και  γαστρονομίας, ελάτε να δοκιμάσουμε μια πληθώρα τοπικών κρασιών και ακόμη περισσότερων μαγειρικών δημιουργιών από τη Λέσχη Αρχιμαγείρων Πελοποννήσου & Δυτικής Ελλάδας, μέσα από το τρίπτυχο “τοπικότητα, αυθεντικότητα, ποιότητα”.

Μια σειρά οργανώσεων και φορέων ενώνουν τις δυνάμεις τους για να αναδείξουν το γαστρονομικό απόθεμα της Περιοχής. Αγροδιατροφική Σύμπραξη Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, Λέσχη Αρχιμαγείρων Πελοποννήσου & Δυτικής Ελλάδας, Γαστρονομικές Κοινότητες και Σωματείο εστίασης και συναφών επαγγελμάτων «Διόνυσος» Πύργου και τοπικοί παραγωγοί ενώνουν τις δυνάμεις τους και την δημιουργική τους σκέψη για να προσφέρουν και να φιλέψουν μοναδικές γεύσεις από τοπικά προϊόντα.

Tαξιδέψτε κι εσείς γευστικά και βιωματικά στον Υπαίθριο χώρο του πάρκου Ξυστρή! Σας περιμένουμε να δοκιμάσουμε όλοι μαζί τις επιλογές των σεφ, να γευτούμε τις οινικές προτάσεις των ειδικών και να γίνουμε όλοι μέλη σ ένα τετράωρο διαδραστικό γευστικό φεστιβάλ γεύσεων όπου ο γαστρονομικός πλούτος θα είναι ο πρωταγωνιστής.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024