Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΓαστρονομίαGatsby Athens: Υψηλή γαστρονομία σε μια απόλυτη χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα
Χριστούγεννα στην Αθήνα

Gatsby Athens: Υψηλή γαστρονομία σε μια απόλυτη χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα

Greco

Εκλεκτές γεύσεις για απαιτητικούς ουρανίσκους από τον executive chef Παναγιώτη Φλάκα, σε συνεργασία με τους Νίκο Ρούσσο & Γεωργιάννα Χιλιαδάκη, έρχονται να απογειώσουν την χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα στο κέντρο της Αθήνας.

Οι γιορτινές ημέρες έφτασαν και ο Δήμος Αθηναίων έχει στολίσει κάθε πλευρά της πρωτεύουσας, ώστε να αυξήσει τη δημοτικότητά της, ως προορισμός Χριστουγέννων.

Μεταξύ άλλων – η γαστρονομία και η εστίαση φαίνεται πως είναι εκείνοι που έχουν βαλθεί να κερδίσουν το στοίχημα των γιορτών, με τους εμβληματικούς στολισμούς των καταστημάτων και τις ζεστές γεύσεις.

Στην καρδιά της Αθήνας, στην οδό Λέκκα, η υψηλή γαστρονομία έρχεται να συναντήσει την αστική κομψότητα στο νέο εστιατόριο Geco μέσα στο 5στερο ξενοδοχείο Gatsby Athens. Οι μοναδικές γεύσεις του executive chef Παναγιώτη Φλάκα σε συνεργασία με τους Νίκο Ρούσσο και Γεωργιάννα Χιλιαδάκη, chef βραβευμένους με δύο αστέρια Michelin, προσφέρουν μια γαστρονομική εμπειρία υψηλών προδιαγραφών στην πιο γιορτινή στοά της Αθήνας.

Με κοινό όραμα και στόχο την δημιουργία ενός καινοτόμου και πρωτοποριακού χώρου, η συνεργασία αυτή αποτέλεσε μια ευτυχή συγκυρία και μια ευκαιρία για δημιουργική συνύπαρξη. Το μοναδικά διαμορφωμένο μενού για απαιτητικούς ουρανίσκους, από τους chef, που αποτελείται από ένα comfort all day ala carte sharing menu και πρωτότυπες γεύσεις, γοητεύει και μεταμορφώνει τους επισκέπτες σε πιστούς θαμώνες. Από ένα business lunch ή ένα κυριακάτικο brunch με φίλους έως τη βραδινή έξοδο για δείπνο, ο ζεστός και cozy χώρος του Geco αποτελεί το ιδανικό στέκι για φέτος τα Χριστούγεννα!

Ξεχωρίζουν τα signature πιάτα «tuna kebab», «μπρουσκέτα αυγοτάραχου», «lollipop καβουριού», «carpaccio παντζάρι» και «λεμονοριγανάτο κοτόπουλο» μαζί με τις πολυάριθμες λαχταριστές σαλάτες από το all day menu.

Μάλιστα, από τη Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου και για όλες τις εορταστικές μέρες των Χριστουγέννων, ξεκινάει και ένα πρωτοποριακό bar food menu το οποίο προσφέρεται ιδανικά για ένα break από το shopping στο κέντρο της Αθήνας, για ένα απογευματινό aperitif και φυσικά για πολλά late night drinks. Ξεχωριστές επιλογές αποτελούν οι μπρουσκέτες σε μορφή μπάρας με φρέσκο ταραμά και αυγοτάραχο ή το kebab τόνου το οποίο φτιάχνετε μόνοι σας τυλίγοντάς το σε λαδόπιτα Ρόδου.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024