Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΓαστρονομίαΜε Ιταλικό άρωμα ολοκληρώθηκαν οι απονομές των πτυχίων στους σπουδαστές της Σχολής Επαγγελματία Πιτσαδόρου στο Ηράκλειο
Γαστρονομία

Με Ιταλικό άρωμα ολοκληρώθηκαν οι απονομές των πτυχίων στους σπουδαστές της Σχολής Επαγγελματία Πιτσαδόρου στο Ηράκλειο

Την Κυριακή, πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά απονομή πιστοποιητικών για τους ανερχόμενους μαέστρους της ιταλικής κουζίνας από την πρώτη σχολή Ιταλικής Πίτσας στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Νέες γνώσεις και πολύτιμες πληροφορίες για την παρασκευή της αυθεντικής Ιταλικής πίτσας απέκτησαν οι καταρτιζόμενοι, οι οποίοι συμμετείχαν στη Σχολή Επαγγελματία Πιτσαδόρου Ιταλικής Πίτσας – Formazione Professionale Pizzaiolo.

Η Σχολή Επαγγελματία Πιτσαδόρου Ιταλικής Πίτσας είναι η πρώτη στην Ελλάδα και δημιουργήθηκε από τις Τεχνικές Σχολές Επιμελητηρίου Ηρακλείου, σε συνεργασία με το Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο (ΕΛΜΕΠΑ) και την Italian Pizza Academy.

Την Κυριακή 20/11 έγινε η πρώτη απονομή πιστοποιητικών της Σχολής, στην οποία συμμετείχαν 11 μαθητές από όλη την Ελλάδα.

Το πρόγραμμα, διάρκειας 80 ωρών, περιείχε θεωρητικό και πρακτικό μέρος καθώς και εξετάσεις που εξασφάλισαν στους επιτυχόντες το πρώτο πιστοποιητικό Επαγγελματία Πιτσαδόρου από το ΕΛΜΕΠΑ.

Η Σχολή δημιουργήθηκε λόγω του αυξημένου ενδιαφέροντος κυρίως από επαγγελματίες της εστίασης για τη βελτιστοποίηση των γνώσεών τους, καθώς το κατ’ εξοχήν ιταλικό πιάτο κερδίζει ολοένα και περισσότερο έδαφος στην ελληνική και παγκόσμια γαστρονομία.

Όπως ανακοίνωσε ο Αντιπρόεδρος των Τεχνικών Σχολών κ. Γρηγόρης Αβραάμ, άμεσα πρόκειται να λειτουργήσουν νέα τμήματα της Σχολής στο Ηράκλειο, την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη.

Στην απονομή των πρώτων πιστοποιητικών συμμετείχε επίσης, ο Διευθυντής των Τεχνικών Σχολών  κ. Μιχάλης Καθαράκης, ο Οικονομικός Επόπτης κ. Βαγγέλης Τζαγκαράκης, ο Καθηγητής του ΕΛΜΕΠΑ κ. Μανώλης Κουδουμάς και  ο Καθηγητής της Σχολής κ. Giorgio Manganiello. Χορηγός πρώτων υλών της Σχολής ήταν η Simply Foods Κουτσουμπής Γιάννης

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024