Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΓαστρονομίαΟ 2ος Μεσογειακός Διαγωνισμός Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής ολοκληρώθηκε στο Σ.Ε.Φ.
Γαστρονομία

Ο 2ος Μεσογειακός Διαγωνισμός Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής ολοκληρώθηκε στο Σ.Ε.Φ.

Μια γαστρονομική γιορτή αφιερωμένη στη μεσογειακή διατροφή, με τη συμμετοχή της Ήλιος, Ωμέγα, Kyknos και Gea Bakery και επαγγελματιών chef, pastry chef, σχολών μαγειρικής, ζαχαροπλαστικής, σπουδαστών μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής και από το εξωτερικό.

Δυναμικό ήταν το “αποτύπωμα” του 2ου Μεσογειακού Διαγωνισμού Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής, που πραγματοποιήθηκε 14-16 Ιανουαρίου 2022 στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας από τη Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδος – Chef’s Club of Greece, με τη συμμετοχή των εταιρειών Ωμέγα, Gea Bakery, Ήλιος και Kyknos.

Η τριήμερη διοργάνωση καθόρισε τις υψηλότερες προδιαγραφές για το μέλλον της Μεσογειακής Γαστρονομίας τόσο μέσα από το διαγωνιστικό κομμάτι όσο και από τα μοναδικά masterclasses προσφέροντας μια ξεχωριστή γαστρονομική εμπειρία σε συμμετέχοντες και επισκέπτες. Τα προϊόντα των εταιρειών Gea Bakery, Kyknos, Ωμέγα και Ήλιος χρησιμοποιήθηκαν ως πρώτη ύλη σε πολλά διαφορετικά Masterclasses, κοινό χαρακτηριστικό των οποίων ήταν η ανάδειξη της μεσογειακής διατροφής, που πυλώνας της είναι η ελληνική γαστρονομία.

Το Super Masterclass στο οποίο μαγείρεψαν οι Da Vinci Master Chefs Μαρία Λόη και Cesare Casella προσέλκυσε το ενδιαφέρον των επισκεπτών αφού οι δυο chefs μετέφεραν την πολύτιμη τεχνογνωσία του εξωτερικού στο ελληνικό κοινό μέσα από τις μοναδικές δημιουργίες τους με τα προϊόντα Kyknos, Ήλιος, Ωμέγα και Gea Bakery.

Ο αντίκτυπος του 2ου Μεσογειακού Διαγωνισμού Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής ξεπέρασε τα “σύνορα” της Ελλάδας, αφού συμμετείχαν επαγγελματίες chef, pastry chef, σχολές μαγειρικής, ζαχαροπλαστικής, σπουδαστές μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής και από το εξωτερικό.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024