Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΓαστρονομίαΣυμμετοχή της ΠΟΕΣΕ στο Εθνικό Συμβούλιο Τουρισμού

Συμμετοχή της ΠΟΕΣΕ στο Εθνικό Συμβούλιο Τουρισμού

Ικανοποίησή τους για την συμμετοχή του κλάδου της Εστίασης για πρώτη φορά στο Εθνικό Συμβούλιο Τουρισμού εκφράζει το διοικητικό συμβούλιο της Π.Ο.Ε.Σ.Ε….

Την πλήρη ικανοποίησή τους για την συμμετοχή του κλάδου της Εστίασης για πρώτη φορά στο Εθνικό Συμβούλιο Τουρισμού εκφράζει το διοικητικό συμβούλιο<...> και ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εστιατορικών & Συναφών Επαγγελμάτων.

«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τον υπουργό Ανάπτυξης Α. Τσοχατζόπουλο, τον πρόεδρο του ΕΟΤ Γ. Πατέλλη και τον πρόεδρο του Εθνικού Συμβουλίου Τουρισμού και γεν. γραμματέα Τουρισμού Δ. Γεωργαράκη για τη θετική παρέμβασή τους, ώστε να δοθεί η δυνατότητα και στον κλάδο της Εστίασης να συμμετέχει ενεργά στο Εθνικό Συμβούλιο Τουρισμού. Είναι ιδιαίτερη χαρά για τον κλάδο μας, που θα μπορέσει για πρώτη φορά, ως ισότιμο μέλος, να συμμετέχει στις εργασίες του Εθνικού Συμβουλίου Τουρισμού, προσδίδοντας ιδιαίτερη δυναμική σε θέματα που απασχολούν άμεσα έναν από τους πιο δυναμικούς τομείς της οικονομίας που είναι ο τουρισμός» τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση της Ομοσπονδίας.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024