Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΓαστρονομίαΤο Calypso αναγνωρίζεται από τους Χρυσούς Σκούφους 2006

Το Calypso αναγνωρίζεται από τους Χρυσούς Σκούφους 2006

Το σαγηνευτικό εστιατόριο Calypso του ξενοδοχείου 6 αστέρων Elounda Peninsula All Suite Hotel, ιδιοκτησίας της Ελούντα Α.Ε., έχοντας εδώ και χρόνιαστην ηγεσία του τον επί πολλών χρόνων κάτοχο 2 αστεριών […]

Το σαγηνευτικό εστιατόριο Calypso του ξενοδοχείου 6 αστέρων Elounda Peninsula All Suite Hotel, ιδιοκτησίας της Ελούντα Α.Ε., έχοντας εδώ και χρόνια<...>στην ηγεσία του τον επί πολλών χρόνων κάτοχο 2 αστεριών Michelin Γάλλο σεφ κ. Jacques le Divellec, και προσφέροντας υψηλή γαστρονομία υπό την εκτέλεση του νεαρού σεφ Jean-Charles Metayer, αναδείχθηκε ως το
καλύτερο εστιατόριο ξενοδοχείου της Ελλάδας στα βραβεία Χρυσοί Σκούφοι 2006.

Η κριτική επιτροπή των βραβείων, αποτελούμενη από γευσιγνώστες του περιοδικού Αθηνόραμα και του οδηγού Alpha Guide, βαθμολόγησαν το Calypso με 16 βαθμούς, τοποθετώντας το στη τρίτη θέση της ελληνικής υψηλής
γαστρονομίας.

Στο εστιατόριο Calypso, η μοντέρνα γαλλική κουζίνα συνδυάζεται με τα προϊόντα της κρητικής γης και βρίσκει ιδανική στέγη σ` ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία της Ελλάδας, το elounda peninsula All Suite Hotel.

Η διάκριση αυτή είναι ιδιαίτερα σημαντική για το Calypso, καθώς οι Χρυσοί Σκούφοι, που φέτος συμπλήρωσαν τα δεκατρία τους χρόνια, αποτελούν τον κορυφαίο γαστρονομικό θεσμό της χώρας μας, αλλά και έναν από τους βασικότερους παράγοντες που συνέβαλαν και συμβάλλουν στην άνοδο της ποιότητας του ελληνικού γευστικού τοπίου.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024