Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΓαστρονομίαΤο τρίτο κατάστημα Platis ανοίγει στο νέο εμπορικό κέντρο Golden Hall
Ποικιλία γλυκών του γνωστού γαλλικού ζαχαροπλαστείου "Au Delicieux"

Το τρίτο κατάστημα Platis ανοίγει στο νέο εμπορικό κέντρο Golden Hall

Η Πλατής Α.Ε., εταιρεία στην παροχή υπηρεσιών διοργάνωσης εκδηλώσεων και εστίασης, συνεχίζοντας την αναπτυξιακή της πορεία, ανοίγει το τρίτο της κατάστημα σήμερα, 27 Νοεμβρίου, στο νέο εμπορικό κέντρο Golden Hall […]

Η Πλατής Α.Ε., εταιρεία στην παροχή υπηρεσιών διοργάνωσης εκδηλώσεων και εστίασης, συνεχίζοντας την αναπτυξιακή της πορεία,<...> ανοίγει το τρίτο της κατάστημα σήμερα, 27 Νοεμβρίου, στο νέο εμπορικό κέντρο Golden Hall (Λ. Κηφισίας 37Α, Μαρούσι). Στο ισόγειο του εμπορικού κέντρου σε χώρο συνολικής επιφάνειας 150 τ.μ. με χωρητικότητα 20 καθιστών ατόμων, το νέο Platis εκπλήσσει ευχάριστα παρουσιάζοντας μια σειρά από ολοκληρωμένες προτάσεις και επώνυμα προϊόντα υψηλής ποιότητας πάντα με τη φροντίδα του ονόματος που χρόνια διακρίνεται στο χώρο της γεύσης.

Όπως και τα άλλα δύο καταστήματα Platis, στο Κολωνάκι και την Κηφισιά, το νέο δημιούργημα του Θανάση Πλατή διαθέτει την ποικιλία γλυκών του γνωστού, παραδοσιακού γαλλικού ζαχαροπλαστείου “Au Delicieux” και νέες γεύσεις σε σοκολατάκια, macarons, αφράτα γλυκίσματα, μπισκότα, σπάνιες ποικιλίες τσαγιού, καφέ και μαρμέλαδας, ενώ περιλαμβάνει μια ενημερωμένη κάβα με κρασιά και αποστάγματα από όλο τον κόσμο. Στο συγκεκριμένο κατάστημα θα προσφέρονται ακόμα εκλεπτυσμένες λιχουδιές jamon iberico, foie gras και καπνιστού σολομού που ο πελάτης μπορεί να απολαύσει επιτόπου ή στο σπίτι. Επίσης θα έχει τη δυνατότητα να δημιουργήσει το δικό του εντυπωσιακό καλάθι με όποια προϊόντα επιλέξει ή ακόμα και να παραγγείλει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες catering και διοργάνωσης εκδηλώσεων για το σπίτι ή το γραφείο.

Ο Θανάσης Πλατής, πρόεδρος της Πλατής Α.Ε., δήλωσε σχετικά: “Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε την παρουσία μας και στο νέο εμπορικό κέντρο Golden Hall. Μετά την Κηφισιά και το Κολωνάκι, συνεχίζουμε να προσφέρουμε προϊόντα υψηλής γευστικής αξίας, κτίζοντας ουσιαστικές σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας. Στόχος μας είναι από το νέο κατάστημα να δώσουμε στους επισκέπτες του Golden Hall την ευκαιρία για ποιοτικά γευστικά διαλείμματα στη διάρκεια των αγορών τους αλλά και ιδέες για απολαυστικά snack και menu στο σπίτι ή το γραφείο”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024