Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΛέσχη Αρχιμαγείρων Αττικής: Πραγματοποιήθηκε η ετήσια κοπή της βασιλόπιτας
Ακρόπολις

Λέσχη Αρχιμαγείρων Αττικής: Πραγματοποιήθηκε η ετήσια κοπή της βασιλόπιτας

Η βραδιά ξεκίνησε με 1’ λεπτού σιγής στη μνήμη των δύο πιλότων της Πολεμικής Αεροπορίας, Ευστάθιου Τσιτλακίδη και Μάριου – Μιχαήλ Τουρούτσικα, που έχασαν τη ζωή τους στο αεροπορικό δυστύχημα της 30ης Ιανουαρίου.

Στην Άνω Γλυφάδα και συγκεκριμένα στο εστιατόριο «Το Μαντρί» πραγματοποιήθηκε η ετήσια πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα της Λέσχης Αρχιμαγείρων Αττικής Ακρόπολις.

Ο πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού (Ε.Ε.Σ), Dr. Αντώνιος Αυγερινός και ο πρόεδρος της Λέσχης Ακρόπολις – Αρχιμαγείρων, Αρχιζαχαροπλαστών, Αρτεργατών & Επιστημόνων Επισιτισμού Αττικής (Λ.Α.Ε.Α. ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ), κ. Κωνσταντίνος Μουζάκης υπέγραψαν Μνημόνιο συνεργασίας και αλληλοϋποστήριξης.

Η βραδιά συνεχίστηκε με τις ειδικές βραβεύσεις προς τιμής ένεκεν υψηλών προσωπικοτήτων της ελληνικής επικράτειας όπως, ο πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού κ. Dr Αντώνιος Αυγερινός, ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων κ. Νίκςο Παπαθανάσης, η πρόεδρος του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού ΕΟΤ κα Αγγελική Γκερέκου, ο πρόεδρος του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος ΞΕΕ κ. Αλέξανδρος Βασιλικός, ο πρόεδρος της Συντεχνίας Αρτοποιών Αθήνας Προαστίων & Περιχώρων κ. Παναγιώτης Σαχινίδης, ο Γέροντας Παρθένιος, ο ξενοδόχος κ. Αντώνης Νικολουδάκης, ο επιχειρηματίας κ. Θανάσης Μπέλλος και ο εστιάτορας – επιχειρηματίας κ. Αθανάσιος Καραίνδρος.

Τέλος έγινε ειδική βράβευση, αναφορά στα επίτιμα μέλη Ειδικής Αγωγής Α.με.Α της ΛΑΕΑ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ, κα Δέσποινα Αλειφέρη,  κ. Εμμανουήλ Λαντζουράκη,  κ. Αντώνη Μιτρούση.

Η βραδιά συνεχίστηκε με την κοπή της ετήσιας πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας της ΛΑΕΑ Ακρόπολις, χορηγία από το Αρτοποιείο Ρενιέρης με τις ευχές από την Ιερά Μητρόπολη Γλυφάδας.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο κ. Γιάννης Χρυσουλάκης γ.γ. Απόδημου Ελληνισμού και Δημόσιας Διπλωματίας υπουργείου Εξωτερικών, ο κ. Χάρης Θεοχάρης βουλευτής ΝΔ – τ. υπουργός Τουρισμού, κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος, ο κ. Βασίλης Σπανάκης βουλευτής ΝΔ, ο κ. Τάσος Γαιτάνης εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ, ο αντιπεριφερειάρχης Π.Α. κ Νίκος Παπαγεωργίου ο κ. Θεόδωρος Κουτσογιαννόπουλος εντεταλμένος σύμβουλος Τουρισμού Π.Α., η κα Δήμητρα Αγγελάκη εντεταλμένη σύμβουλος Αγροτοδιατροφής της Π.Α., η κα Χαρά Μητσοτάκη επικεφαλής Δημοσίων Σχέσεων και Πολιτισμού, Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών, ο κ. Αναστάσιος Μαρίνος αντιδήμαρχος Τουρισμού Δήμου Ζακύνθου, ο κ. Γιώργος Καββαθάς πρόεδρος ΓΣΕΒΕΕ – ΠΟΕΣΕ, η κα Χαρά Κοβούση διευθύντρια ΙΕΚ Αναβύσσου, η διευθύντρια ΙΕΚ Ζωγράφου κα Καδδά Κωνσταντίνα, ο κ. Τάκης Κούκος επίτιμος γραμματέας της πανελλήνιας ομοσπονδίας επισιτισμού και τουρισμού, ο κ. Ιωάννης Σκορδίλης οινοποιός από τα Κύθηρα, ο κ. Γκίκας Σπύρος λογιστής της Λέσχης, ο προϊστάμενος του ΟΣΕ Τμήμα Διοικητ. Μέριμνας κ. Φεστερίδης Ιωάννης, ο κ. Θεόδωρος Ρούσος πρόεδρος της Ένωσης Λιανοπωλητών Καταστηματαρχών Κρεοπωλών Αθήνας-Αττικής «Οι Ταξιάρχες».ο κ. Κουβέλης Γιώργος διευθύνων σύμβουλος στον παγκόσμιο διαγωνισμό Taste Olymp Awards, ο κ. Παντελής Σκουρλάς σκηνοθέτης, και η κα Ουρανία Αναστασιάδου διερμηνέας ελληνικής νοηματικής γλώσσας.

Παρευρέθηκαν επίσης: o κ. Νίκος Μπακόλας – κα Όλγα Μανωλίτση ιδρυτικά μέλη της ΛΑΕΑ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ. Ο κ. Βασίλης Μπέκας – ο κ. Παναγιώτης Τζίμας, ο κ. Κώστας Κωβαίος – ο κ. Θανάσης Καραίνδρος μέλη του ΔΣ της ΛΑΕΑ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ.

Ο κ. Νικόλαος Πολίτης οινοχόος – η κα Μαρία Ζησούλη – ο κ. Θεοφάνης Γεωργόπουλος – ο κ. Αθανάσιος Σκούρας τ. αρχιμάγειρας στο Προεδρικό Μέγαρο – ο κ. Λευτέρης Καραντάνης – ο κ. Κυριάκος Μαριδάκης ως επίτιμα μέλη.

Στο τέλος της βραδιάς δόθηκαν οι λαχνοί που ήταν στο σύνολο τους 100 δώρα.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024