Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΓαστρονομίαRestaurant 100 Awards – Ποια τα new entries στην power list των Ελλήνων foodies
Εστίαση

Restaurant 100 Awards – Ποια τα new entries στην power list των Ελλήνων foodies

Τα κορυφαία εστιατόρια της Ελλάδας θα ανακοινωθούν την Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου στην ιστοσελίδα των βραβείων.

Την “power list” των κορυφαίων εστιατορίων της χώρας για το 2020 διαμόρφωσαν με την ψήφο τους 100+ επώνυμοι εκπρόσωποι του business, του lifestyle και της γαστρονομίας. Ακολουθούν οι shortlists για πέντε από τις δέκα επιμέρους κατηγορίες βράβευσης, ενώ στις 3 Δεκεμβρίου 2020 θα αναρτηθούν οι νικητές όλων των κατηγοριών στην ιστοσελίδα restaurant100.gr όπου θα είναι επίσης διαθέσιμο ένα flipping book με συνεντεύξεις των κορυφαίων νικητών της φετινής διοργάνωσης.

Στις 2 Δεκεμβρίου 2020 το countdown της κατηγορίας Top Ethnic Restaurants θα πραγματοποιηθεί ραδιοφωνικά στην εκπομπή του Κοσμά Δεβελέγκα στις 15.00-18.00 στον Pepper.

Top 10 Newcomers Shortlist*

  • Άνετον, Αθήνα
  • Δέκα Τραπέζια, Θεσσαλονίκη
  • Lost Athens, Αθήνα
  • Lorraine Brasserie, Αθήνα
  • Proveleggios, Αθήνα

*Η ψηφοφορία των κριτών ολοκληρώθηκε τον Μάρτιο 2020.  

Top 10 Greek & Regional Cuisine Restaurants Shortlist

  • Aleria, Αθήνα
  • Γαστροδρόμιο “Εν Ολύμπω”, Πιερία
  • Κιουζίν, Αθήνα
  • Πεσκέσι, Κρήτη
  • Χαρούπι, Θεσσαλονίκη

Top 10 Ethnic Cuisine Restaurants Shortlist

  • Izakaya, Αθήνα
  • Nolan, Αθήνα
  • Rouan Thai, Αθήνα
  • Sushimou, Αθήνα
  • Tuk Tuk, Αθήνα

Top 10 Hidden Gems Shortlist

  • To Bαρύ Πεπόνι, Θεσσαλονίκη
  • Folk, Αθήνα
  • Tα Κανάρια, Αθήνα
  • Navarino Food Culture by Trichordo, Πύλος
  • Οινοπαντοπωλείον Χρυσομάλλη, Καλαμάτα
  • Top 10 Streetfood
  • Feyrouz, Αθήνα
  • Hoocut, Αθήνα
  • Mr. Pug’s Canteen, Αθήνα
  • Thess Bao, Θεσσαλονίκη
  • Yechef, Αθήνα

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η ανακοίνωση των τριών προσώπων που ανέδειξε με την ψήφο της η κριτική επιτροπή ως Πρεσβευτή της Ελληνικής Κουζίνας, Best Young Chef και Best Patissier.

Τα Restaurant 100 είναι μια λίστα φτιαγμένη από foodies για foodies, με γαστρονομικές προτάσεις που ταιριάζουν σε κάθε budget και κάθε περίσταση εξόδου που διοργανώνει για τέταρτη συνεχή χρονιά το “Hotel & Restaurant” της Boussias Communications.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024