Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΤο 2ο Παγκρήτιο Forum Προώθησης Κρητικών Προϊόντων έρχεται στο ΟΑΚΑ – Όλες οι λεπτομέρεις
Γαστρονομικό Forum

Το 2ο Παγκρήτιο Forum Προώθησης Κρητικών Προϊόντων έρχεται στο ΟΑΚΑ – Όλες οι λεπτομέρεις

Στόχος της διοργάνωσης αποτελεί η προώθηση και η εξωστρέφεια της Αγροδιατροφής της Κρήτης, η οποία έχει διανύσει μέχρι σήμερα σημαντικά και καινοτόμα βήματα.

Το 2ο Παγκρήτιο Forum Προώθησης Κρητικών Προϊόντων θα πραγματοποιηθεί στο ΟΑΚΑ στις 17 – 18 Φεβρουαρίου 2023. Ο τουρισμός, η κρητική διατροφή, η ευζωία και ο αθλητισμός αποτελούν τα key points της φετινής διοργάνωσης.

Έπειτα από το επιτυχημένο 1ο Παγκρήτιο Forum που πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Μάιο στην Αθήνα, η διοργάνωση επιστρέφει για να αφήσει την δυνατή «γεύση» της Μεγαλονήσου στην πρωτεύουσα.

Οι συμμετέχοντες στο 2o Παγκρήτιο Forum έχουν την ευκαιρία να προμηθευτούν φρέσκα καθώς και μεταποιημένα κρητικά αγροτικά προϊόντα συνομιλώντας απευθείας με τους τοπικούς παραγωγούς ή συνάπτοντας σχέσεις συνεργασίας & συνέργειας μαζί τους.

Σημειώνεται ότι η Αγροδιατροφή αποτελεί έναν από τους μεγάλους «πρωταγωνιστές» της Κρήτης και γενικότερα της Ελλάδας με τα κρητικά προϊόντα να αποτελούν τους άμεσους πρεσβευτές της κουλτούρας και της γαστρονομίας του νησιού. Μέσα από τα τοπικά προϊόντα άλλωστε αναδύεται ολόκληρος ο τόπος ενώ ταυτόχρονα συνδέονται άμεσα και βιωματικά με το συνολικό τουριστικό γίγνεσθαι του νησιού και όχι μόνο.

Επισημαίνεται ότι το 2ο  Παγκρήτιο Forum Προώθησης Κρητικών Προϊόντων τελεί υπό τη σκέπη των τεσσάρων επιμελητηρίων της Κρήτης, σε συνεργασία με το υφυπουργείο Αθλητισμού και πραγματοποιείται με την υποστήριξη της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Διευθυντών Ξενοδοχείων,  υπό την αιγίδα της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων (ΚΕΕΕ) και της Περιφέρειας Κρήτης.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024