Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήTo HomeExchange λανσάρει το Πρόγραμμα Passport
Διαμοιραζόμενη οικονομία

To HomeExchange λανσάρει το Πρόγραμμα Passport

Το HomeExchange.com τροποποίησε το αρχικό μοντέλο της διαπροσωπικής ταυτόχρονης ή μη ανταλλαγής, με τη δημιουργία του προγράμματος Passport, το οποίο λειτουργεί με τη χρήση 'Balloons', που ισοδυναμούν με δωρεάν διαμονές.

Το HomeExchange παρουσιάζει τα νέο του πρόγραμμα Passport, κάνοντας πραγματικότητα τα ταξίδια χωρίς έξοδα διαμονής μέσα από έναν έξυπνο τρόπο, όπου τα λεφτά απαγορεύονται μεταξύ των μελών. Επιπλέον από το γνωστό πια σλόγκαν “μένεις στο σπίτι μου, ενώ εγώ μένω στο δικό σου” το πρόγραμμα Passport έρχεται να “σπάσει” τον κανόνα της αμοιβαίας ανταλλαγής και να προτείνει ανταλλαγές one-way,οι οποίες δεν χρειάζονται να είναι αμοιβαίες. Με άλλα λόγια ένα μέλος όταν δέχεται να φιλοξενήσει ένα άλλο μέλος αποκτά δικαίωμα να διαμείνει οπουδήποτε στον κόσμο το επιθυμεί.

“Το Πρόγραμμα Passport είναι κάτι παραπάνω από μια απλή λύση. Ήταν πια ανάγκη για εμάς να απλοποιήσουμε όσο μπορούμε την διαδικασία της ανάλλαγής, ώστε να μπορούν όλοι να επωφεληθούν”, εξηγεί ο Jim Pickell, πρόεδρος του ΗomeExchange -και συνεχίζει: “Υπάρχουν μέλη στην Χαβάη που ονειρεύονται να πάνε στο Παρίσι, αλλά η Χαβάη δεν είναι η πρώτη επιλογή για τους Παριζιάνους οι οποίοι με την σειρά τους ονειρεύονται να πάνε στην Νέα Υόρκη. Πώς λοιπόν θα μπορούσαμε να εξυπηρετήσουμε τις επιθυμίες όλων των μελών μας; Έχουμε πια τη λύση και την ονομάζουμε Passport”.

Το HomeExchange όχι μόνο στην αρχή κατήργησε την έννοια της ισοτιμίας στις ανταλλαγές (το μέγεθος των σπιτιών και η περίοδος ανταλλαγής δε λαμβάνονται υπ’όψιν στην ανταλλαγή), αλλά πια καταργεί και την αμοιβαία, διαπροσωπική ανταλλαγή. “Ουσιαστικά η κινητήριος δύναμή μας που από πάντα μας ωθεί στις αποφάσεις μας είναι η απόλυτη Εμπιστοσύνη που δείχνουν όλα τα μέλη της κοινότητας”, καταλήγει ο Jim Pickell.     

Έτσι λοιπόν το HomeExchange.com τροποποίησε το αρχικό μοντέλο της διαπροσωπικής ταυτόχρονης ή μη ανταλλαγής, με τη δημιουργία του προγράμματος Passport, το οποίο λειτουργεί με τη χρήση “Balloons”. Kάθε φορά που ένα μέλος δέχεται να φιλοξενήσει στο σπίτι του ή να το παραχωρήσει σε ένα άλλο μέλος κερδίζει ένα “Balloon”. Κατόπιν είναι η σειρά του να  εξαργυρώσει το “Balloon” που κέρδισε διαμένοντας σε ένα άλλο σπίτι των επιθυμιών του οπουδήποτε στον κόσμο, χωρίς να πρέπει να ανταλλάξει το σπίτι του.

Εν συντομία το λεγόμενο “Balloοn” ισοδυναμεί με μια δωρεάν διαμονή. Σε αυτήν την περίπτωση δε λαμβάνεται υπ’όψιν η περίοδος της διαμονής, το είδος της φιλοξενίας ή η τοποθεσία.

Τα μέλη του HomeExchange είναι αυτί ακριβώς οι άνθρωποι που φτιάχνουν την κοινότητα και επηρεάζουν την πορεία μας. Δημιουργήσαν έναν διαδικτυακό χώρο όπου η φιλοξενία ξεπερνά την απλή εμπειρία της ανταλλαγής σπιτιών. Πολύ συχνά λάμβανα εμειλς από μέλη που απλά φιλοξενούσαν χωρίς καν να προβούν σε αμοιβαία ανταλλαγή. Αυτό με οδήγησε στην σύλληψη και  υλοποίηση του νέου μας προγράμματος Passport, ένα πρόγραμμα που ουσιαστικά εφάρμοζαν από μόνα τους πολλά μέλη μας  ώστε να τους προσφέρω ακόμα περισσότερη ευελιξία και βέβαια να τους δικαιώσω” ανακεφαλαιώνει ο Jim Pickell. “Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να φιλοξενήστε και να φιλοξενηθείτε”.

Mε το Πρόγραμμα HomeExchange Passport, η επικοινωνία μεταξύ των μελών είναι το κυριότερο μέλημα της εταιρείας. Πραγματοποιείται μέσα από ένα ολοκαίνουριο σύστημα ασφαλής επικοινωνίας και την εισαγωγή του βιβλίου επισκεπτών όπου τα μέλη αφήνουν τις εντυπώσεις τους.

Από δω και στο εξής, τα καινούρια μέλη της κοινότητας έχουν αυτομάτως την επιλογή να συμμετέχουν στο πρόγραμμα Passport και να κερδίσουν Balloons φιλοξενώντας ένα άλλο μέλος. Εννοείται η αμοιβαία ταυτόχρονη ή μη  ανταλλαγή παραμένει πάντα εφικτή και το πρόγραμμα αυτό δεν επηρεάζει καθόλου τον παραδοσιακό τρόπο ανταλλαγής.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024