Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχεία13 νέες μονάδες στο δίκτυο της Carlson Hotels Worldwide τον μήνα Οκτώβριο

13 νέες μονάδες στο δίκτυο της Carlson Hotels Worldwide τον μήνα Οκτώβριο

Την προσθήκη 13 ακόμη ξενοδοχειακών μονάδων, που ανήκουν σε φημισμένες παγκοσμίως αλυσίδες του χώρου, κατά τη διάρκεια του μηνός Οκτωβρίου,ανακοίνωσε την περασμένη εβδομάδα η εταιρία Carlson Hotels Worldwide. Συγκεκριμένα πρόκειται […]

Την προσθήκη 13 ακόμη ξενοδοχειακών μονάδων, που ανήκουν σε φημισμένες παγκοσμίως αλυσίδες του χώρου, κατά τη διάρκεια του μηνός Οκτωβρίου,<...>ανακοίνωσε την περασμένη εβδομάδα η εταιρία Carlson Hotels Worldwide.

Συγκεκριμένα πρόκειται για 2 μονάδες της Radisson Hotels & Resorts στη Μάλτα και το Μεξικό, 1 μονάδα της Park Plaza Hotels & Resorts στην Ινδία, 3 μονάδες Country Inns & Suites της Carlsonsm στις Η.Π.Α. και 7 μονάδες της αλυσίδας Park Inn Hotels στις Η.Π.Α. και Ινδία. Με τις νέες αυτές μονάδες, το παγκόσμιο `portfolio` της Carlson ανέρχεται σε 913 ξενοδοχεία σε 69 χώρες.

“Καθώς πλησιάσουμε στο τέλος του 2005, είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την πρόοδο του brand μας αυτή τη χρονιά” σχολίασε ο κ. Sam Winterbottom, executive vice president of development της Carlson Hotels Worldwide. “Συνολικά” συμπλήρωσε “προσθέσαμε 96 ξενοδοχεία στο δίκτυο μας από 1η Ιανουαρίου, ενώ αξιοσημείωτη ήταν η προσθήκη 7 μονάδων της αλυσίδας Park Inn hotels τον Οκτώβριο. Καθεμιά έχει τα δικά της μοναδικά χαρακτηριστικά, που την καθιστούν διαφορετική από τις υπόλοιπες και ιδιαίτερη, αλλά όλες προσφέρουν στους φιλοξενούμενους τους την εμπειρία φρεσκάδας και χαλαρότητας, που χαρακτηρίζει την επωνυμία Park Inn”.

Εκδότης - Αρχισυντάκης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
29/11/2022
28/11/2022
25/11/2022
24/11/2022
23/11/2022