Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-Διατροφή2η Ποδηλατοδρομία για τη UNICEF από τα ξενοδοχεία Μεγάλη Βρεταννία και King George
Ξενοδοχεία

2η Ποδηλατοδρομία για τη UNICEF από τα ξενοδοχεία Μεγάλη Βρεταννία και King George

Η ποδηλατοδρομία κατευθύνθηκε προς τα βόρεια, περνώντας από την Αγία Παρασκευή, το Χαλάνδρι και το Ολυμπιακό Στάδιο σε μια διαδρομή 32 χλμ.

Tα ξενοδοχεία Μεγάλη Βρεταννία και King George, στο πλαίσιο των Ενεργειών Κοινωνικής Εταιρικής Ευθύνης, υποστηρίζουν το φιλανθρωπικό πρόγραμμα της Starwood EAME Road to Awareness (R2A) για τα Παιδιά.

Το Road to Awareness είναι ένα πρόγραμμα της Starwood, μέσω του οποίου ξενοδοχεία που συμμετέχουν στην Ευρώπη με διάφορες ενέργειες, προσπαθούν να συγκεντρώσουν χρήματα με σκοπό να ενισχύσουν το έργο της UNICEF. Γι’αυτόν το λόγο διοργανώθηκε με τη βοήθεια μιας ομάδας εθελοντών συνεργατών των ξενοδοχείων για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, την 2η Ποδηλατοδρομία, Road to Awareness – Athens 2014 την Κυριακή 16 Νοεμβρίου, με σκοπό την συγκέντρωση χρημάτων για όλο το διάστημα μέχρι τέλος Δεκεμβρίου 2014.

Κύριο μήνυμα της δράσης είναι: “…Και σε αυτή την ποδηλατοδρομία μια ομάδα ΞΑΝΑ τρέχει για καλό σκοπό. Συγκεντρώνουμε εθελοντικές εισφορές για τη UNICEF και τα Παιδιά του Κόσμου”.

Την περυσινή χρονιά ακολουθήθηκε μια διαδρομή προς τα νότια προάστια, περνώντας κάτω από την Ακρόπολη, το Καλλιμάρμαρο και το Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας, σε μια διαδρομή 30 χλμ. Φέτος, η ποδηλατοδρομία κατευθύνθηκε προς τα βόρεια, περνώντας από την Αγία Παρασκευή, το Χαλάνδρι και το Ολυμπιακό Στάδιο σε μια αντίστοιχη διαδρομή 32 χλμ. Σημείο συνάντησης ήταν η Πλατεία Συντάγματος απέναντι από τα ξενοδοχεία Μεγάλη Βρεταννία και King George και βασικοί στόχοι της εκδήλωσης ήταν:
1) η ενίσχυση του ομαδικού πνεύματος στην εταιρεία και
2) η υποστήριξη ενεργειών Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, όπως αυτή του προγράμματος της Starwood για τη UNICEF.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024