Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχεία50 ελληνικά ξενοδοχεία στην αλυσίδα Aquis Resorts & Hotels
Ο στόχος του κύριου μετόχου του Ομίλου Aquis, John Kent

50 ελληνικά ξενοδοχεία στην αλυσίδα Aquis Resorts & Hotels

Αριθμό 50 ξενοδοχεία της Ελλάδας σκοπεύει να ενσωματώσει στην αλυσίδα Aquis Resorts & Hotels ο επιχειρησιακός διευθυντής της Aquis Resorts & Hotels κ. Ανδρέας Αντωνίου, όπως δήλωσε στην εκπομπή “Business […]

Αριθμό 50 ξενοδοχεία της Ελλάδας σκοπεύει να ενσωματώσει στην αλυσίδα Aquis Resorts & Hotels ο επιχειρησιακός διευθυντής της Aquis Resorts & Hotels κ.<...> Ανδρέας Αντωνίου, όπως δήλωσε στην εκπομπή “Business & Travel” του τηλεοπτικού οικονομικού καναλιού sbc, προσθέτοντας ότι ταυτόχρονα με την Ελλάδα η αλυσίδα κοιτά τις αγορές της Τουρκίας, της Αιγύπτου και της Κύπρου.

Ο κ. Αντωνίου προσέθεσε ότι η Ρόδος, η Κως και η Κέρκυρα παρουσιάζουν καλύτερη κίνηση συγκριτικά με την υπόλοιπη Ελλάδα. Ο επιχειρησιακός διευθυντής της Aquis Resorts & Hotels ανέφερε ότι η Κρήτη παρουσιάζει το μεγαλύτερο πρόβλημα αυτή την περίοδο. Όπως τόνισε, στη δική τους εταιρεία οι κρατήσεις από το Internet προσεγγίζουν το 9%.

Ο πανεπιστημιακός Δημήτρης Κούτουλας, στο πλαίσιο της ίδιας εκπομπής υποστήριξε ότι παρά την αύξησή τους, τα “επώνυμα” ξενοδοχεία αποτελούν μόλις το 4% στο σύνολο των ξενοδοχείων της Ελλάδας. Επίσης υπογράμμισε ότι λόγω του μεγάλου μεγέθους τους, αυτές οι μονάδες αντιπροσωπεύουν το 19% όλων των ξενοδοχειακών δωματίων της χώρας (το μέσο ελληνικό ξενοδοχείο έχει 42 δωμάτια, ενώ το μέσο “επώνυμο”ξενοδοχεία 180 δωμάτια). Καταλήγοντας, πρόσθεσε ότι αυτό το μερίδιο δείχνει τη συγκριτικά μικρή διείσδυση των brands στην Ελλάδα, όταν στις άλλες ευρωπαϊκές χώρες ανήκει το 25-40% της συνολικής ξενοδοχειακής δυναμικότητας στις επώνυμες ξενοδοχειακές αλυσίδες.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024