Τελευταία νέα
ΑρχικήΣτήλεςΣυνέντευξηΑ. Αγγελόπουλος (Aldemar Resorts): Πως θα πάμε στο μοντέλο του ‘μόνιμου τουρίστα’
Συνέντευξη

Α. Αγγελόπουλος (Aldemar Resorts): Πως θα πάμε στο μοντέλο του ‘μόνιμου τουρίστα’

Ο κ. Αλέξανδρος Αγγελόπουλος μιλά στο TravelDailyNews Greece & Cyprus για τις εκπαιδευτικές του ανησυχίες, το μέλλον του ελληνικού τουρισμού και τα -απαραίτητα- νέα μοντέλα ανάπτυξης.

Πώς αντιμετωπίζει το θέμα της τουριστικής εκπαίδευσης ως τουριστικός επιχειρηματίας και ως εκπαιδευτικός πλέον; Τι θα αντιμετωπίσουν οι αυριανοί απόφοιτοι του τουρισμού όταν βγουν στην αγορά; Πώς αλλάζει η απασχόληση στον τουρισμό αλλά και ο τουρισμός ο ίδιος από την ενεργειακή κρίση και την έλλειψη πρώτων υλών; Πώς θα πάει ο ελληνικός τουρισμός προς την “αποπαγκοσμιοποίηση; Πώς θα είναι ο τουρισμός μετά από 10 χρόνια; Πως θα πάμε στο μοντέλο του “μόνιμου τουρίστα”; Ποιος θα είναι ο ρόλος των ξενοδοχείων στην εξυπηρέτηση του “μόνιμου τουρίστα”;

Σε αυτά και άλλα ερωτήματα θέτει τις απόψεις του και τους προβληματισμούς του ο κ. Αλέξανδρος Αγγελόπουλος, CEO των ξενοδοχείων Aldemar Resorts μιλώνας στην κα Βίκυ Καραντζαβέλου και το TravelDailyNews Greece & Cyprus.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024