Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήAmarilia Hotel: Βράβευση από TripAdvisor για 3η συνεχή χρονιά
Διάκριση ξενοδοχείου

Amarilia Hotel: Βράβευση από TripAdvisor για 3η συνεχή χρονιά

Το ξενοδοχείο Amarilia στη Βουλιαγμένη διακρίθηκε για τρίτο συνεχόμενο χρόνο από το TripAdvisor.

Το ξενοδοχείο Amarilia στη Βουλιαγμένη, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά βραβεύτηκε με το Certificate of Excellence του TripAdvisor για το έτος 2013. Το βραβείο δίνεται σε ξενοδοχεία που λαμβάνουν συνέχεια εξαιρετικές βαθμολογίες από τους πελάτες τους, μέλη του TripAdvisor.

Το ξενοδοχείο Amarilia βρίσκεται στη Βουλιαγμένη, σε μια από τις πιο όμορφες περιοχές της Αθήνας, μόλις λίγα βήματα από την αμμουδιά, κι όμως μακριά από τα πλήθη και το θόρυβο του κέντρου. Αποτελεί την ιδανική επιλογή για τους ταξιδιώτες αναψυχής όσο και γι’αυτούς  που ταξιδεύουν για επαγγελματικούς λόγους. Οι επισκέπτες μας θα απολαύσουν τις άψογες εγκαταστάσεις και τις υπηρεσίες που παρέχονται από το φιλικό και πρόθυμο προσωπικό μας.

Το ξενοδοχείο Amarilia διαθέτει τρεις ευήλιες και κομψές συνεδριακές αίθουσες συνολικής χωρητικότητας 500 ατόμων, οι οποίες χάρη στο πλεονέκτημα του φυσικού φωτισμού και της άμεσης πρόσβασης στις βεράντες και στην πισίνα του ξενοδοχείου είναι ιδανικές για κάθε είδους εκδηλώσεις.

Τέλος, το ξενοδοχείο, ανταποκρινόμενο στις απαιτήσεις του σύγχρονου τρόπου ζωής, δουλειάς ή αναψυχής των επισκεπτών του, παρέχει ελεύθερη χρήση υπηρεσιών Ιnternet σε όλα τα δωμάτια και τους χώρους του ξενοδοχείου.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

27/01/2023
26/01/2023
25/01/2023
24/01/2023
23/01/2023
20/01/2023