Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΑναγγελία του νέου γενικού διευθυντή στο χριστουγεννιάτικο πάρτι του Sofitel Athens Airport

Αναγγελία του νέου γενικού διευθυντή στο χριστουγεννιάτικο πάρτι του Sofitel Athens Airport

Χριστουγεννιάτικο πάρτι 5* αστέρων διοργάνωσε την Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2004, το Sofitel Athens Airport, στην αίθουσα `Callisto` του ξενοδοχείου, αναγγέλλοντας συγχρόνως και την άφιξη του νέου γενικού διευθυντή του, κ. […]

Χριστουγεννιάτικο πάρτι 5* αστέρων διοργάνωσε την Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2004, το Sofitel Athens Airport, στην αίθουσα<...> `Callisto` του ξενοδοχείου, αναγγέλλοντας συγχρόνως και την άφιξη του νέου γενικού διευθυντή του, κ. Gilles Attias.

Η διεύθυνση και το προσωπικό του ξενοδοχείου Sofitel Athens Airport, καθώς και η διεύθυνση των Accor Hotels στην Ελλάδα υποδέχτηκαν τους καλεσμένους τους σε μια ιδιαίτερα Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα, υπό τους ήχους ζωντανής μουσικής. Κεριά και συνθέσεις από χριστουγεννιάτικα λουλούδια στα τραπέζια, γιρλάντες διακριτικά τοποθετημένες στον χώρο, φωτισμός από αστέρια Swarovski και Χριστουγεννιάτικη μουσική συνέθεταν την εικόνα της εορταστικής βραδιάς, που όλοι οι καλεσμένοι απόλαυσαν.

Το εορταστικό μενού 5* πιάτων, υπό την επιμέλεια του executive chef του ξενοδοχείου κ. Remy Bidron, κατάφερε να σαγηνεύσει και τον πιο δύσκολο και απαιτητικό καλεσμένο της βραδιάς.

Ο νέος Διευθυντής του Sofitel Athens Airport κ. Gilles Attias, στην πρώτη του εμφάνιση, μετά την πρόσφατη ανάληψη του καθηκόντων του, απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό στους καλεσμένους δίνοντας και τις ευχές του για τις γιορτές και το νέο χρόνο.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024