Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΑνακαίνιση για το Louis Phaethon Beach στην Πάφο
Ξενοδοχεία

Ανακαίνιση για το Louis Phaethon Beach στην Πάφο

Τα 422 δωμάτια του ξενοδοχείου αναβαθμίστηκαν πλήρως με νέα επίπλωση που ακολουθεί τις σύγχρονες τάσεις χρωμάτων και υλικών. Πλήρης ανακαίνιση έγινε και στο χώρο του lobby.

Το  ανανεωμένο του πρόσωπο παρουσιάζει το Louis Phaethon Beach στην Πάφο της Κύπρου. Το οικογενειακό ξενοδοχείο επιστρέφει φέτος αναβαθμισμένο. Η Louis Hotels με την ανακαίνιση αυτή φέρνει τις τελευταίες τάσεις στη φιλοξενία. Η διαδικασία ξεκίνησε εδώ και δύο μήνες και μεταμόρφωσε το ξενοδοχείο ολοκληρωτικά.

Διατηρώντας τον οικογενειακό του χαρακτήρα, το μεγαλύτερο μέλος της συλλογής ξενοδοχείων “Αctive Family” της Louis Hotels, το Louis Phaethon Beach αναβαθμίζεται ουσιαστικά για να προσφέρει ακόμα περισσότερα σε όσους το επιλέξουν.

Η ανακαίνιση κάλυψε το μεγαλύτερο μέρος των χώρων του ξενοδοχείου. Αρχικά, το κυρίως εστιατόριο παρουσιάζει το φρέσκο του πρόσωπο στους ενοίκους του ξενοδοχείου στο οποίο δεσπόζουν τα stations μαγειρέματος. Η ομάδα των σεφ του Louis Phaethon Beach θα ετοιμάζει σε πραγματικό χρόνο τα πιάτα για το κάθε γεύμα μπροστά στα μάτια των πελατών. Έτσι η εμπειρία φαγητού αναβαθμίζεται ακόμα περισσότερο με τις επιλογές να αυξάνονται, ώστε όλοι να συνδυάζουν τις καλύτερες διακοπές με τις πιο πλούσιες γεύσεις.

Στο Louis Phaethon Beach οι στιγμές ξεκούρασης αποκτούν την δική τους ξεχωριστή σημασία. Τα 422 δωμάτια του ξενοδοχείου αναβαθμίστηκαν πλήρως με νέα επίπλωση που ακολουθεί τις σύγχρονες τάσεις χρωμάτων και υλικών και εφοδιάστηκαν με υψηλής ποιότητας στρώματα και μαξιλάρια.

Πλήρης ανακαίνιση έγινε και στο χώρο του lobby με μοντέρνες πινελιές, απόλυτα προσαρμοσμένες με τον ιδιαίτερο χαρακτήρα του ξενοδοχείου. Παράλληλα, το bar και η περιοχή γύρω από αυτό έχουν αναβαθμιστεί προσφέροντας όλες τις ανέσεις και υπηρεσίες για να απολαύσουν οι επισκέπτες τα καλύτερα ποτά και ροφήματα κατά τη διαμονή τους.

Οι νεροτσουλήθρες περιμένουν μικρούς και μεγάλους για βουτιές στην πισίνα, ενώ η ομάδα ψυχαγωγίας του ξενοδοχείου έχει προγραμματισμένες δραστηριότητας για όλους και για όλες τις ώρες.

Αναφερόμενος στην ανακαίνιση ο διευθυντής του Louis Phaethon Beach κ. Παρασκευάς Παρασκευά ανέφερε: “Ολοκληρώσαμε μια παραγωγική και δημιουργική διαδικασία που μεταμόρφωσε και αναβάθμισε την εικόνα του ξενοδοχείου. Είμαστε περήφανοι που σε σύντομο χρονικό διάστημα ολοκληρώσαμε την μεγαλεπήβολη αυτή  ανακαίνιση η οποία επιτρέπει στους πελάτες μας να απολαύσουν μια υψηλών προδιαγραφών φιλοξενία στο ανανεωμένο ξενοδοχείο μας. Με την ανακαίνιση του το Louis Phaethon Beach παραμένει στην κορυφή των επιλογών για ποιοτική οικογενειακή φιλοξενία”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024