Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΑνανέωση της σύμβασης Melia Hotels International – Ομίλου Muskita για το Melia Athens
Ξενοδοχεία

Ανανέωση της σύμβασης Melia Hotels International – Ομίλου Muskita για το Melia Athens

Η σχέση των δύο εταιρειών θεμελιώθηκε το 2008, όταν η Melia Hotels International σύναψε σύμβαση μίσθωσης του ξενοδοχείου με την εταιρεία Γ.Μ Ξενοδοχειακές – Τουριστικές Επιχειρήσεις ΑΕ.

Η εταιρεία Γ.Μ. Ξενοδοχειακές-Τουριστικές Επιχειρήσεις ΑΕ, μέλος του κυπριακού ομίλου εταιρειών Muskita και ιδιοκτήτρια εταιρεία του ξενοδοχείου Melia Athens, ανανέωσε τη σχέση εμπιστοσύνης με την εταιρεία Melia Hotels International, υπογράφοντας σύμβαση διαχείρισης του ξενοδοχείου από 1ης Νοέμβριου 2016.

Η σχέση των δύο εταιρειών θεμελιώθηκε το 2008, όταν η Melia Hotels International σύναψε σύμβαση μίσθωσης του ξενοδοχείου με την εταιρεία Γ.Μ Ξενοδοχειακές – Τουριστικές Επιχειρήσεις ΑΕ.

“Η σύμβαση διαχείρισης που πλέον διέπει τις σχέσεις των δύο εταιρειών,  με την ιδιοκτήτρια εταιρεία να εκμεταλλεύεται το ξενοδοχείο και την Μelia Ηotels Ιnternational να το διαχειρίζεται, επιβεβαιώνει με τον καλύτερο τρόπο τη μέχρι τώρα επιτυχή πορεία της συνεργασίας και τη μελλοντική εξέλιξή της”, αναφέρει η εταιρεία.

Ο Όμιλος Εταιρειών Muskita, το εργατικό δυναμικό του οποίου ανέρχεται σχεδόν σε 2.000 άτομα, δραστηριοποιείται τόσο στον τουρισμό με ιδιόκτητες πολυτελής ξενοδοχειακές μονάδες σε Κύπρο και Ελλάδα, όσο και στη βιομηχανία αλουμινίου σε Κύπρο και Ηνωμένο Βασίλειο, αλλά και σε άλλες επενδυτικές δραστηριότητες όπως η αξιοποίηση και εκμετάλλευση ακινήτων.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024