Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΑναβαθμίζεται σε τετράστερο το ιστορικό ξενοδοχείο Alkyon Ηotel Skiathos
Ξενοδοχεία

Αναβαθμίζεται σε τετράστερο το ιστορικό ξενοδοχείο Alkyon Ηotel Skiathos

Η επένδυση αφορά στην πλήρη ανακαίνιση του κεντρικού κτιρίου, της πρόσοψης και όλων των εξωτερικών και εσωτερικών κοινόχρηστων χωρών.

Στη μεταμόρφωση και αναβάθμιση του Alkyon Hotel Skiathos σε ένα σύγχρονο ξενοδοχείο υψηλών προδιαγραφών προχωρά ο νέος του ιδιοκτήτης, ο όμιλος Σποράδων της οικογένειας Δερβένη, ηγέτης στον κλάδο του τουρισμού της Σκιάθου.

Ο όμιλος, στον οποίο ανήκουν το Skiathos Palace και άλλες τουριστικές επιχειρήσεις στο νησί, συνεχίζει τις επενδυτικές του ενέργειες στη Σκιάθο, έχοντας πάντα στο επίκεντρο τη φιλοσοφία για ποιοτικές υπηρεσίες και άψογη φιλοξενία, στοιχεία που χαρακτηρίζουν διαχρονικά την πορεία του.

Το ξενοδοχείο Alkyon που βρίσκεται στην καρδιά της πόλης της Σκιάθου, αναβαθμίζει την κατηγορία του και γίνεται πλέον 4 αστέρων, διαθέτοντας 94 δωμάτια. Η εταιρεία πιστή στα επενδυτικά της πλάνα, υλοποιεί αυτό το διάστημα την πρώτη φάση της επένδυσης η οποία ανέρχεται σε περίπου στα 3 εκατ. ευρώ, με ένταξη στο Εθνικό Αναπτυξιακό Πρόγραμμα Ανασυγκρότησης (Ν.4399) της Περιφέρειας Θεσσαλίας, ποσό ενδεικτικό ως προς τα σχέδιά της για το νέο της απόκτημα.

Η επένδυση αφορά στην πλήρη ανακαίνιση του κεντρικού κτιρίου, της πρόσοψης και όλων των εξωτερικών και εσωτερικών κοινόχρηστων χωρών.

Την ανακαίνιση έχει αναλάβει το τεχνικό γραφείο HHH Architects και οι εργασίες περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων, το νέο εντυπωσιακό σαλόνι με τους ιδιαίτερους χώρους και τις άνετες γωνιές για χαλάρωση και ηρεμία, το νέο business office, τα νέα Main και Pool μπαρ, το νέο μπαρ στο Roof Top του ξενοδοχείου το οποίο θα προσφέρει υπό το φως του φεγγαριού, μοναδικά signature cocktails με απεριόριστη και πανοραμική θέα στο λιμάνι, το κεντρικό εστιατόριο με το ξεχωριστό μπαλκόνι και το μεγάλο Roof Garden όπου θα σερβίρεται το πλούσιο πρωινό.

Επιθυμία της ιδιοκτήτριας εταιρείας είναι να μη χαθεί τίποτα από τα ιδιαίτερα “vintage-70’s” χαρακτηριστικά και την μοναδική αρχιτεκτονική του ξενοδοχείου, η οποία και αποτελεί σημείο αναφοράς που το κάνουν να ξεχωρίζει έως σήμερα.

Την ανακαίνιση στην πρώτη της φάση θα συμπληρώσουν τα πλήρως ανακαινισμένα και ευρύχωρα μπροστινά δωμάτια, τα οποία πέραν της μοναδικής τους θέσης και θέας, θα προσφέρουν όλες τις ανέσεις και τις παροχές για μια ευχάριστη διαμονή.

Με την πρώτη φάση της ανακαίνισης το Alkyon αλλάζει πρόσωπο για να συμβαδίσει με τις απαιτήσεις της εποχής και γίνεται πιο σύγχρονο και ακόμη πιο άνετο.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024