Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήAndronis Boutique Hotel: 'Ανυπόστατη η κατηγορία της πρόκλησης περιβαλλοντικής ρύπανσης από πλευράς μας'
Ξενοδοχεία

Andronis Boutique Hotel: 'Ανυπόστατη η κατηγορία της πρόκλησης περιβαλλοντικής ρύπανσης από πλευράς μας'

Απάντηση του Andronis Boutique Hotel στην από 28/6/2021 δημοσίευση της Δ.Ε.Υ.Α.Θ: 'Παράνομη διάθεση λυμάτων στα σκαλιά της Αρμένης απο ξενοδοχειακή μονάδα της περιοχής'.

“Αδικαιολόγητη και προδήλως άδικη υπήρξε η προσαγωγή και κράτηση για όλο το βράδυ της 27ης Ιουνίου 2021 του υπεύθυνου του ξενοδοχείου Andronis Boutique Hotel με την ανυπόστατη κατηγορία της πρόκλησης περιβαλλοντικής ρύπανσης από πλευράς της επιχείρησης. Συνέπεια της βεβιασμένης αυτής ενέργειας, ήταν η διατάραξη της εύρυθμης λειτουργίας του ξενοδοχείου, η άρον άρον απομάκρυνση των πελατών του εστιατορίου και εν τέλει η δυσφήμιση του ανωτέρω υπευθύνου, της επιχείρησης και του επιχειρηματία!” Τα παραπάνω σημειώνει η διεύθυνση του ξενοδοχείου σε σχετική του ανακοίνωση.

Και συνεχίζει: “Βεβαίως, σήμερα τα θύματα έγιναν θύτες, διότι η διαρροή λυμάτων στην Καλντέρα της Οίας, αποδείχτηκε περίτρανα ότι δεν ήταν ευθύνη της ανωτέρω ξενοδοχειακής επιχείρηση, ιδιοκτησίας του γνωστού επιχειρηματία Μιλτιάδη Ανδρώνη, αλλά η κακή λειτουργία και οι παραλήψεις της ΔΕΥΑΘ. Παρά ταύτα, συγκεκριμένοι τοπικοί άρχοντες, υιοθετώντας πρακτικές της προηγούμενης δημοτικής αρχής, επιχείρησαν να μετακυλήσουν τις δικές τους ευθύνες με πρόθεση σπίλωσης του επιχειρηματία.

Με αφορμή το συγκεκριμένο περιστατικό, πρέπει να επισημανθεί ότι αντί ενός φιλικού προς τις επιχειρήσεις και τους επιχειρηματίες περιβάλλοντος, κάποιοι προσπαθούν να δημιουργήσουν κλίμα έντασης. Απόρροια αυτής της έντασης ήταν και το ανωτέρω περιστατικό σε βάρος του συγκεκριμένου επιχειρηματία, ο οποίος  λειτουργεί τόσες επιχειρήσεις στην Σαντορίνη και απασχολεί 400 άτομα.

Ο αδίκως συκοφαντηθείς επιχειρηματίας, επιδεικνύοντας ευγένεια, ήθος και επιείκεια ζητά, ως στοιχειώδες δείγμα μεταμέλειας και προς απόδοση δικαιοσύνης, να υπάρξει μια επίσημη δήλωση ειλικρινούς συγνώμης από τους υπεύθυνους της σπίλωσής του”.

H δημοσίευση της Δ.Ε.Υ.Α.Θ.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024