Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΑνοίγει σήμερα, 20 Μαΐου το MarBella Elix στην Πέρδικα Θεσπρωτίας
Ξενοδοχεία

Ανοίγει σήμερα, 20 Μαΐου το MarBella Elix στην Πέρδικα Θεσπρωτίας

Με τις πιο σύγχρονες αρχές αειφόρου αρχιτεκτονικής, ο Όμιλος MarBella Collection υποδέχεται το MarBella Elix, το πρώτο ξενοδοχείο εκτός της Κέρκυρας, στο Καραβοστάσι του νομού Θεσπρωτίας

Στη Δυτική Ελλάδα, στην Πέρδικα του νομού Θεσπρωτίας όπου η φύση συναντά το Ιόνιο πέλαγος, το νέο πολυτελές ξενοδοχείο MarBella Elix έρχεται από τον Μάιο του 2021 να προσφέρει μια καινούργια εμπειρία φιλοξενίας με τις πιο σύγχρονες αρχές της αειφόρου αρχιτεκτονικής.

Το lobby.

Στην κορυφή ενός πευκόφυτου λόφου, πάνω από την παραλία Καραβοστάσι, το νέο μέλος του ξενοδοχειακού ομίλου πολυτελών ξενοδοχείων MarBella Collection, το MarBella Elix απευθύνεται σε επισκέπτες οι οποίοι επιθυμούν να συνδυάσουν τις υψηλού επιπέδου ανέσεις και υπηρεσίες πέντε αστέρων με μια νέα φιλοσοφία διακοπών που εστιάζει, όχι μόνο στην πολυτελή ζωή εντός του ξενοδοχείου, αλλά και στην επαφή με τη φύση, μέσα από δραστηριότητες ευεξίας και “αποτοξίνωσης”.


Family Room Sea View.

Το MarBella Elix διαθέτει 146 ευρύχωρα δωμάτια και σουίτες 13 διαφορετικών τύπων που προσφέρουν πανοραμική θέα στο Ιόνιο πέλαγος, με το 1/3 αυτών με ιδιωτική πισίνα υπερχείλισης αποτελώντας την ιδανική επιλογή για όσους επιθυμούν να απολαύσουν την απόλυτη ιδιωτικότητα. Διακοσμημένα με υψηλή αισθητική και σύγχρονες παροχές με τηλεόραση, Wi-Fi, βιολογικά προϊόντα περιποίησης και υψηλών προδιαγραφών διακόσμηση για μια αξέχαστη διαμονή.

Αρχιτεκτονική Μελέτη
Η κεντρική ιδέα και οι αρχές σχεδιασμού της αρχιτεκτονικής πρότασης έχουν στόχο τη βέλτιστη ενσωμάτωση του ξενοδοχείου στο φυσικό περιβάλλον για τη δημιουργία 146 δωματίων φιλοξενίας με πρόσβαση σε εξώστες, βεράντες, αλλά και σε ιδιωτικές πισίνες. Η επιλογή υλικών και χρωμάτων που διαμορφώνουν τα κτίρια έγινε με γνώμονα την καλύτερη προσαρμογή στο φυσικό χώρο, τη μείωση του όγκου του αλλά και τη μεγιστοποίηση της ενεργειακής του απόδοσης. Για τον λόγο αυτό, έχει γίνει εκτεταμένη χρήση εξωτερικής θερμομόνωσης, θερμοδιακοπτόμενων κουφωμάτων, ενεργειακών υαλοπινάκων, προβολικών στεγάστρων με χρήση περσίδων σε αυτά και στις προσόψεις.

Το ξενοδοχείο έχει σχεδιαστεί με γνώμονα την εξοικονόμηση ενέργειας και μείωσης του αποτυπώματος άνθρακα μέσω επιλογής εξοπλισμού με υψηλό βαθμό ενεργειακής απόδοσης, παραγωγής ζεστού νερού και θέρμανσης πισινών με ανάκτηση θερμότητας, παράλληλη γεωθερμική ανάκτηση στην παραγωγή ζεστού νερού και στον κλιματισμό, εγκατάσταση βιολογικού καθαρισμού με τριτοβάθμια
επεξεργασία λυμάτων και επαναχρησιμοποίηση του νερού σε άρδευση. Το σύνολο των ηλεκτρομηχανολογικών συστημάτων ελέγχεται και επιτηρείται από ένα κεντρικό σύστημα διαχείρισης BEMS με διατάξεις μετρήσεων ανά τύπο και είδος ενεργειακών καταναλώσεων ενώ ο φωτισμός του ξενοδοχείου ρυθμίζεται από ένα κεντρικό σύστημα διαχείρισης φωτισμού KNX.

Διακοπές για όλη την οικογένεια
Το MarBella Elix παρέχει μια ευρεία γκάμα δραστηριοτήτων εντός και εκτός των εγκαταστάσεών του, καλύπτοντας τις ανάγκες των φιλοξενουμένων και των οικογενειών τους καθώς και εκείνων που αγαπούν την περιπέτεια. Οι εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου διαθέτουν μια μεγάλη πισίνα υπερχείλισης με εξωτερικό τζακούζι, γήπεδο τένις και πολλαπλών αθλητικών χρήσεων. Από τα νήπια έως τους εφήβους, οι οικογένειες θα βρουν στο MarBella Elix ό,τι χρειάζονται. Για τις ανάγκες των παιδιών προσφέρονται υπηρεσίες οργανωμένου Mini Club από την Worldwide Kids, ενώ από τον Ιούλιο έως και τον Αύγουστο, θα λειτουργήσει το πρώτο Adventure Club για παιδιά, οργανωμένο από την Explore the Outside, εταιρεία που ειδικεύεται σε δραστηριότητες στο εξωτερικό περιβάλλον υπό καθοδήγηση με απόλυτη ασφάλεια. Ακόμα, μπορεί κανείς να κάνει πεζοπορία στα τριγύρω βουνά σε ένα όμορφο και γαλήνιο περιβάλλον ή να εξερευνήσει τον αρχαιολογικό χώρο του Δυμόκαστρου, ακριβώς απέναντι από το ξενοδοχείο.

Όσο για το κολύμπι, υπάρχει παραλία κάτω από το ξενοδοχείο, άμεσα προσβάσιμη με τελεφερίκ και σκαλιά, σύγχρονα οργανωμένη με ξαπλώστρες, ομπρέλες, πετσέτες, καθώς και με προσωπικό για την εξυπηρέτηση εκείνων που επιθυμούν θαλάσσια εξερεύνηση με καγιάκ, μηχανοκίνητα σπορ, σανίδες SUP, waterski και ποδήλατα.

Η ευεξία έχει επίσης τον χώρο της στο MarBella Elix: το κέντρο Elixir, όπου παρέχονται οι φυσικές θεραπείες spa, ομορφιάς και fitness.

Η γαστρονομική σκηνή του MarBella Elix



Τρία εστιατόρια και ισάριθμα μπαρ προσφέρουν επιλογές – από μοντέρνα μεσογειακή κουζίνα στο Saffron Main Restaurant με θέα τη θάλασσα, με έμφαση στις τοπικές γεύσεις, “stay-fit” μενού στο Indigo Restaurant δίπλα στην πισίνα καθώς και στο Azzure Beach Bar πάνω στην παραλία. Όσοι πάλι έχουν επιλέξει το πακέτο Ultra All Inclusive έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν το δείπνο τους σε επιλεγμένο τοπικό εστιατόριο κάνοντας χρήση του καινοτόμου προγράμματος Dine Out.

Η πρόσβαση στο ξενοδοχείο είναι εύκολη λόγω της γειτνίασης με το Διεθνές αεροδρόμιο του Άκτιου (σε απόσταση μόλις μίας ώρας), το λιμάνι της Ηγουμενίτσας και την Εγνατία Οδό, ενώ είναι διαθέσιμη και η θαλάσσια μεταφορά με σκάφος αναψυχής από την Κέρκυρα.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024