Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαAνοίγουν για το Πάσχα τα ξενοδοχεία της Aquis Hotels and Resorts στην Κέρκυρα
Σε λειτουργία τα Aquis Pelekas Beach Hotel και Aquis Agios Gordios Beach Hotel

Aνοίγουν για το Πάσχα τα ξενοδοχεία της Aquis Hotels and Resorts στην Κέρκυρα

Οι δύο ξενοδοχειακές μονάδες του Ομίλου Aquis Hotels and Resorts, που βρίσκονται στην Κέρκυρα, Aquis Pelekas Beach Hotel και Aquis Agios Gordios Beach Hotel, ξεκινούν τη λειτουργία τους στις 15 […]

Οι δύο ξενοδοχειακές μονάδες του Ομίλου Aquis Hotels and Resorts, που βρίσκονται στην Κέρκυρα, Aquis Pelekas Beach Hotel και Aquis Agios Gordios Beach Hotel, ξεκινούν<...> τη λειτουργία τους στις 15 και 16 Απριλίου αντίστοιχα με τη νέα τους μορφή, πλήρως ανανεωμένες εσωτερικά και εξωτερικά, παρέχοντας στους επισκέπτες ολοκληρωμένα πακέτα υπηρεσιών ποιοτικού All Inclusive, αλλά και Half Board.

Η πληρότητα των δυο ξενοδοχείων από Έλληνες επισκέπτες, κατά τη διάρκεια του Πάσχα, πιστοποιεί ότι η Aquis Hotels and Resorts έχει κερδίσει ήδη την εμπιστοσύνη της εγχώριας αγοράς. Οι τοποθεσίες τους όμως δίπλα στη θάλασσα, σε συνδυασμό με τη βελτίωση των κτιριακών υποδομών και των υπηρεσιών, έχουν καταστήσει το Aquis Pelekas Beach Hotel και το Aquis Agios Gordios Beach Hotel «πόλο» έλξης και για τους κορυφαίους tour operators από όλη την Ευρώπη και για τις καλοκαιρινές διακοπές.

Ο Όμιλος Aquis Hotels and Resorts είναι εταιρεία διεθνών κεφαλαίων που δημιουργήθηκε το 2008, με στόχο τη δημιουργία μιας αλυσίδας ξενοδοχείων 4 και 5 αστέρων στην Ανατ. Μεσόγειο. Η διοικητική δομή της εταιρείας βασίζεται σε διεθνή πρότυπα που έχουν δοκιμαστεί με επιτυχία, ενώ αντικατοπτρίζει την τεχνογνωσία και την εμπειρία των μελών του διοικητικού συμβουλίου με διεθνή εμπειρία και διαπιστευτήρια σε καινοτομίες στην τουριστική αγορά.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024