Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΆνοιξε τις πόρτες του το ανακαινισμένο GB Corner Gifts & Flavors στο Μεγάλη Βρεταννία
Ξενοδοχεία

Άνοιξε τις πόρτες του το ανακαινισμένο GB Corner Gifts & Flavors στο Μεγάλη Βρεταννία

Ειδικά διαμορφωμένος χώρος, όπου φιλοξενούνται τα προϊόντα του βραβευμένου Γάλλου pastry chef Arnaud Larher.

Το GB Corner Gifts & Flavors ανακαινίσθηκε και λειτουργεί Δευτέρα έως Σάββατο 11:00 – 20:00 και τις Κυριακές των εορτών.

Μετά την επιτυχημένη συνεργασία του βραβευμένου Γάλλου pastry chef Arnaud Larher με τη Μεγάλη Βρεταννία και το King George η οποία ξεκίνησε τον Ιούνιο του 2016, όταν ο Arnaud Larher δημιούργησε ένα tailor made μενού επιδορπίων και γλυκών, τώρα δημιουργήθηκε μέσα στο GB Corner Gifts & Flavors ειδικά διαμορφωμένος χώρος όπου φιλοξενούνται τα προϊόντα του. Εκεί θα έχει την ευκαιρία να βρει κανείς γλυκά, τάρτες, πάστες αλλά και τις διάσημες σοκολάτες και σοκολατάκια του Arnaud Larher.

Μπορεί κανείς να επιλέξει ανάμεσα σε γλυκά όπως Τarte Τentation, Εxpression Chocolat, Tarte Tatin, Paris-Brest, Tarte Hawai, Tarte Citron, Monte Cristo, Casse Noisette, Saint Honore Bahia καθώς και σε πρωτότυπα κέικ με διάφορες γεύσεις.

Στο ανακαινισμένο GB Corner Gifts & Flavors διατίθενται ακόμα τα μοναδικά macarons της Μεγάλης Βρεταννίας σε κλασικές αλλά και ελληνικές γεύσεις, όπως μαστίχα, χαλβάς, ελαιόλαδο, λουκούμι τριαντάφυλλο, τη σειρά αυθεντικών GB προϊόντων, τα επώνυμα γυναικεία ρούχα Zeus + Dione, καθώς και τα προϊόντα Brunello Cucinelli.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024