Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΆνοιξε το νέο ξενοδοχείο του ομίλου Harpin Hotels, Georgioupolis Suites
Ξενοδοχεία

Άνοιξε το νέο ξενοδοχείο του ομίλου Harpin Hotels, Georgioupolis Suites

Το ξενοδοχείο διαθέτει 60 Junior σουίτες και 4 προεδρικές με ιδιωτική πισίνα στο μπαλκόνι και θέα στη θάλασσα. Επίσης διαθέτει ένα κεντρικό εστιατόριο, δύο πισίνες, εκ των οποίων η μια στον πρώτο όροφο.

Στη Γεωργιούπολη Χανίων άνοιξε το πολυτελές boho ξενοδοχείο 5 αστέρων του ομίλου Harpin Hotels με την ονομασία Georgioupolis Suites.

Το ξενοδοχείο διαθέτει 60 Junior σουίτες και 4 προεδρικές με ιδιωτική πισίνα στο μπαλκόνι και θέα στη θάλασσα.

Επίσης διαθέτει ένα κεντρικό εστιατόριο, δύο πισίνες, εκ των οποίων η μια στον πρώτο όροφο, σε συνδυασμό με ένα roof bar που μπορεί να απολαύσει ο επισκέπτης τη βουτιά του και cocktails με θέα την θάλασσα και το ηλιοβασίλεμα. Ταξίδι στις γεύσεις, με τα τρία θεματικά a la carte εστιατόρια και ένα tropical beach bar.

Το νέο lifestyle ξενοδοχείο φιλοδοξεί να γίνει πόλος έλξης τόσο των ζευγαριών όσο και των οικογενειών με παιδιά μέσω των υποδομών που διαθέτει όπως το μεγάλο υδάτινο πάρκο με τις νεροτσουλήθρες για μικρούς και μεγάλους, το κέντρο ευεξίας, το θέατρο με τις καθημερινές εκδηλώσεις και τους ψυχαγωγείς οι οποίοι απασχολούν τα παιδιά στο mini-club ή σε δραστηριότητες καθ’όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Ακόμη, οι επισκέπτες μπορούν να εφοδιαστούν με tablet, laptop ή παιχνιδομηχανές playstation για την ψυχαγωγία τους. Τα γκαζέμπο στην αμμώδη -βραβευμένη με Γαλάζια Σημαία- παραλία τους περιμένουν να απολαύσουν στιγμές χαλάρωσης ενώ τα μπαρ και τα εστιατόρια στην παραλία να ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς.

Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν τη διαμονή τους με ημιδιατροφή ή με All Inclusive Platinum, με εκτενή κατάλογο κρασιών, ποτών και cocktails.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024