Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΑνοιξιάτικα πακέτα από το King George Palace
Οι προσφορές ισχύουν μέχρι 31/12/2010

Ανοιξιάτικα πακέτα από το King George Palace

Τo ξενοδοχείο King George Palace κάνει την επίσκεψη στην Αθήνα μια μοναδική εμπειρία με τα ειδικά πακέτα προσφορών του. Συγκεκριμένα: – Acropolis Museum Package: Η μοναδική φιλοξενία του King George […]

Τo ξενοδοχείο King George Palace κάνει την επίσκεψη στην Αθήνα μια μοναδική εμπειρία με τα ειδικά πακέτα προσφορών του.<...> Συγκεκριμένα:
– Acropolis Museum Package: Η μοναδική φιλοξενία του King George Palace προσφέρεται σε ειδική τιμή, σε συνδυασμό με δωρεάν ξενάγηση στο Νέο Μουσείο της Ακρόπολης.
– Athens Sightseeing: Η επίσκεψη στην Αθήνα γίνεται ακόμα πιο ενδιαφέρουσα με μια περιήγηση ιστορικό κέντρο της, η οποία προσφέρεται δωρεάν μαζί με ειδική τιμή για διαμονή από το King George Palace.
– Romantic Package: Ρομαντικές αποδράσεις στην Αθήνα με ειδική προσφορά, που περιλαμβάνει δείπνο με μοναδική θέα στην Ακρόπολη από το εστιατόριο Tudor Hall στον 7ο όροφο του ξενοδοχείου, χαλάρωση και ευεξία με μασάζ για δύο στο Palace Spa και ιδιαίτερη διακόσμηση για να μην αποχωρίζονται εύκολα οι επισκέπτες το δωμάτιό τους.

Οι προσφορές ισχύουν μέχρι 31/12/2010 σε συγκεκριμένο αριθμό δωματίων για δύο τουλάχιστον διανυκτερεύσεις και περιλαμβάνουν πρωινό.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024
09/04/2024