Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήAntigon Urban Chic Hotel: Ανοίγει το πρώτο LHW ξενοδοχείο στη Θεσσαλονίκη
Ξενοδοχεία

Antigon Urban Chic Hotel: Ανοίγει το πρώτο LHW ξενοδοχείο στη Θεσσαλονίκη

Πρόκειται για ένα luxury boutique ξενοδοχείο 5 αστέρων στο κέντρο της πόλης, με 38 δωμάτια και σουίτες με urban chic νότες διακόσμησης, σε ένα διατηρητέο κτίριο του 1931.

Τις πύλες του ανοίγει, στις 25 Αυγούστου, το Antigon Urban Chic Hotel, το πρώτο ξενοδοχείο μέλος των The Leading Hotels of the World στη Θεσσαλονίκη. Ένα lxury boutique ξενοδοχείο 5 αστέρων στο κέντρο της πόλης, στον αριθμό 15 της οδού Αντιγονιδών, με 38 δωμάτια και σουίτες με urban chic νότες διακόσμησης, σε ένα διατηρητέο κτίριο του 1931.

Τα The Leading Hotels of the World (LHW) είναι μια από τις μεγαλύτερες πολυτελείς ξενοδοχειακές συλλογές, ανεξάρτητων ξενοδοχείων στον κόσμο, με περισσότερα από 375 πολυτελή ξενοδοχεία και θέρετρα σε περισσότερες από 75 χώρες. Έχουν την έδρα τους στη Νέα Υόρκη και διατηρούν γραφεία σε 25 πόλεις παγκοσμίως. Στη συλλογή των The Leading Hotels of the World  συμπεριλαμβάνονται ξενοδοχεία που πληρούν συγκεκριμένες προδιαγραφές υψηλών παροχών υπηρεσίας για μια εγγυημένα πολυτελή διαμονή.

Το ξενοδοχείο διαθέτει πολυτελή δωμάτια και σουίτες με “ζεστά” γήινα χρώματα και minimal urban chic design, ένα επιβλητικό “A” Bistro all day bar- restaurant στο ισόγειο του ξενοδοχείου, όπου μπορεί κανείς να απολαύσει το γεύμα του πάνω σε μια γυάλινη επιφάνεια που δίνει οπτική πρόσβαση στα αρχαία ευρήματα ρωμαϊκής εποχής, ένα Rooftop Lounge “Duval-Leroy Champagne Bar” στον ιδιαίτερα διαμορφωμένο 7ο όροφο του κτιρίου και ένα υπερσύχρονο meeting room με θέα τον αρχαίο ρωμαϊκό δρόμο του 4ου αιώνα μ.Χ., κατάλληλο για premium εταιρικές συναντήσεις.

Ο οίκος Duval-Leroy Champagne που τίμησε το Antigon Urban Chic Hotel δίνοντας το όνομά του στο ομώνυμο Champagne Bar στο Rooftop του ξενοδοχείου, αποτελεί την Νο1 εταιρεία εκλεκτού αφρώδη οίνου για πάνω από 150 χρόνια που από το 1859 τιμά τη γαλλική παράδοση και μιλά στην “καρδιά”της παγκόσμιας γαστρονομίας, αφού σαμπάνιες του οίκου Duval-Leroy συμπεριλαμβάνονται στις λίστες πάνω από 400 βραβευμένων με αστέρια Μichelin εστιατορίων σε όλο τον κόσμο.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024